De opkomst van illegale uitzendbureaus gesubsidieerd door de rijksoverheid

De opkomst van illegale uitzendbureaus gesubsidieerd door de rijksoverheid 

Met de nieuwe marktwerking schieten de illegale bedrijfjes en organisaties uit de grond gesubsidieerd door de rijksoverheid maar zonder toezicht vanuit dezelfde rijksoverheid.
Voorbeeld het uitzendbureau Pauropus bv. dat opgericht is in 2005 door voormalig ambtenaar van de afd. bijzondere doelgroepen van de gemeente Zwolle de Hr. Eelke Blokker nu “directeur” van de opvang de Herberg aan de Nijverheidstraat,de Hr. Geert Kuper ook voormalig ambtenaar van de afd.bijzondere doelgroepen Zwolle en nu gepensioneerd en de Hr. Joop van Ommen directeur van de WRZV sporthallen en supervisor/beheerder van de opvang de Herberg.
Uitzendbureau Pauropus bv.is er voor de zogenaamde bijzondere doelgroepen zoals WIA clienten en ex-gedetineerden en dakloze burgers.
De Hr. Hans Wijnen is regiomanager/directeur van Pauropus bv. en manager trajecten van de Feluagroep die zich bezig houd met”arbeidsherintegratie” en is tevens VVD gemeenteraadslid Zwolle
Deze leden van deze “doelgroepen worden gedwongen te werken voor dit uitzendbureau anders word hun uitkering gekort of stopgezet.
De werkzaamheden bestaan uit graffiti verwijderen,sloopwerkzaamheden in afbraakflats etc. en waar de directies van de corporaties die de sloopflats in hun bezit hebben een forse sloopbonus krijgen bovenop hun riante salaris.
Ook staan daklozen onbetaald bardiensten te draaien en evenementen zoals de kerk van de VEZ op te bouwen in de WRZV sporthallen omdat de Hr. Joop van Ommen directeur weigert duur betaald personeel in dienst te nemen en dan ga je gewoon misbruik maken van de uitzichtloze situatie van dakloze burgers en dat word allemaal gedoogd door het gemeentebestuur van zwolle dankzij de corrupte politieke connecties van Joop van Ommen binnen de gemeenteraad van Zwolle.`
Ook door kamerleden zoals Eddy van Hijum CDA en Arie Slob Christen-Unie en Gelders statenlid PvdA Co Verdaas word Pauropus bv. ondersteund.
De daklozen en WIA clienten moeten het doen met een uurloon van 50 eurocent en waar zij moeten komen opdraven voor 4 dagdelen zwaar werk van elk dagdeel voor 8 uur.
Uitzendbureau Pauropus bv. werd in het begin gesubsideerd vanuit de rijksoverheid (ministerie van SZW)via de gemeente Zwolle.
Uitzendburo Pauropus bv. en de gemeente Zwolle schenden hiermee het Europees Sociaal Handvest en Europese Verdragen die gericht zijn tegen dwangarbeid en economische slavernij.
De vakbonden CNV en vakcentrale FNV,ILO de overkoepelende organisatie voor Europese vakbonden en het parlement zijn hiervan op de hoogte maar de uitbuitingspraktijken gaan gewoon door en verspreid zich als een olievlek over Nederland.

Over anaconda15

1.80 meter lang blauwe ogen Nederlands Techneut en gek op wetenschap Erg handig en visionair
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s