Alleen subsidietoekenning aan neutrale instellingen zonder religeuze levensbeschouwingen.

From: kingkong1621@live.nl
To: bureau@nationaleombudsman.nl; c.berden@seo.nl; cda.publieksvoorlichting@tweedekamer.nl; cdja.maastricht@gmail.com; christenunie@tweedekamer.nl; d66@tweedekamer.nl; cie.vws@tweedekamer.nl; g.vanittersum@platformggz.nl; groenlinks@tweedekamer.nl; i.y.tan@chello.nl; info@laatjenietkisten.nl; jettyalberts@home.nl; k.vaartjes@amnesty.nl; kamer@sp.nl; l.hartings@tweedekamer.nl; nieuwsdienst@anp.nl; nieuwsdienst@trouw.nl; postbus@eerstekamer.nl; pvda_voorlichting@tweedekamer.nl; redactie@eenvandaag.nl; redactie@telegraaf.nl; redactie@volkskrant.nl; sgp@tweedekamer.nl; tips@leeuwardercourant.nl; voorlichting@minvws.nl; voorlichting@rekenkamer.nl; voorzitter@devrijehuisarts.org; vvdvoorlichting@tweedekamer.nl; w.tonissen@tweedekamer.nl; w.boverhof@rtvoost.nl; zembla@vara.nl; zmag@xs4all.nl; zorgvisie@reedbusiness.nl
Subject: Protestants Christelijk Zorgcentrum Rehoboth
Date: Thu, 15 Jul 2010 12:18:50 +0200

 
Ter kennisgeving,de rijksoverheid hoort in een democratische rechtstaat als Nederland een neutrale rol ter vervullen in het beleid en politieke besluitvorming en toekenning van subsidies ten opzichte van maatschappelijke problemen maar toch verleent christelijke CDA regeringen en gemeentes als lagere overheden subsidies en AWBZ gelden aan  evangelische zorg en welzijnsinstellingen dito onderwijsinstellingen etc. die een religie uitdragen naar de burgers.
Maar dezelfde burgers hebben recht om hun eigen levensovertuiging uit te dragen en dus niet geconfronteerd te hoeven worden met religeuze evangelische instellingen en clubjes  die een bepaald regime in hun beleid hebben en discriminatie toe passen op de zogenaamde ongelovigen die zich niet willen bekeren tot het christendom en daarom van hun sociale rechten en het gelijkheidsbeginsel worden buitengesloten.
De stichting Rehoboth vertegenwoordigd opvanginstellingen voor daklozen,onderwijsinstellingen etc. en waar in Emmeloord dus een Rehoboth opvang al gesloten is door gebrek aan financien via de AWBZ en gemeentelijke subsidies omdat Rehoboth discrimineert in de opvang van burgers maar dit gebeurt bij zowat alle opvanginstellingen met een commerciele evangelische signatuur en de AWBZ gelden worden verkregen door middel van onrechtmatig verkregen indicaties voor psychiatrische problematieken waar daklozen totaal niet aan lijden  de enkele uitgesloten.
Met het begrip God is het Big Business en grof geld verdienen door ondernemers met een VOC gedachtegang maar dat wisten de Hollanders al 4 eeuwen geleden.
En er is  geen keuzevrijheid op het gebied van opvanginstellingen of zorg en welzijnsinstellingen want het christelijke bekeringsvirus waait overal door heen met de chantage van subsidietoekenningen door christelijke overheden en opgedrongen wet en regelgeving.
Dakloze burgers zijn al die afgelopen 20 jaar door gemeentes/sociale diensten en hulpverlenende instanties van het kastje naar de muur gestuurd met hun hulpvraag en daarmee van hun sociale rechten berooft en bovendien worden alle daklozen op een hoop gegooid van eigen schuld,dikke bult en niet individueel behandeld en als zodanig zijn de daklozen door de verwaarlozing van hun hulpvragen het overzicht in hun leven kwijt geraakt door het zwervend bestaan van gemeente naar gemeente en zodanig hun levenspad kwijt geraakt in de reguliere samenleving.
Een rustige plek buiten de stad en geen allerlei onzinnige trajecten of opgedrongen nietszeggende hulpverlening en zij zijn zo weer bij de les en kunnen weer leven op een verantwoordelijke manier.
Maar psychiatrische of psychische problematieken die worden kansarmen en dakloze burgers aangepraat door hebzuchtige zieleknijpers die zo hun werkgelegenheid in stand houden dankzij de AWBZ ruif.
Maar de daklozen en kansarmen zijn wel voor hun leven gestigmatiseerd  en lopen daardoor meer trauma”s op omdat zij door de rest van de o”zo perfecte bevolking en buren met hun maatschappelijke schijnstatus met de nek worden aangekeken.
En het resultaat van zo”n beleid en gedachtengang zijn duizenden  burgers die niet meer inzetbaar zijn en overal van worden uitgesloten.En wat gaan we daarmee doen,opsluiten in concentratie kampen en slavenarbeid laten verrichten.

Dit gebeurt in Nederland vandaag de dag en de medewerkers/sters van die instellingen handelen op zo”n smerige achterbakse manier tegenover bv. dakloze burgers die niet met evangelische praktijken geconfronteerd willen worden dat het geestelijke terreur word en waar de privacywetgeving en de bescherming van persoonsgegevens zwaar worden geschonden en waar gemeentebesturen met een Christelijke meerderheid in de gemeenteraden en Colleges van B&W hun volle medewerking hier aan verlenen en waar dus sprake in van belangenverstrengelingen.

Over anaconda15

1.80 meter lang blauwe ogen Nederlands Techneut en gek op wetenschap Erg handig en visionair
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s