Dagopvang Bonjour Leger des Heils Zwolle een nutteloos gebouw dat doelbewust word open gehouden tot 20?? en waar omwonenden voor zijn omgekocht door het College van B&W Zwolle

Een  wethouder Zwolle brengt als zoethoudertje voor daklozen een biologisch fruitmandje

Dagopvang Bonjour in Zwolle biedt in principe plaats aan maximaal 40 bezoekers tegelijk. Als het nodig is, bijvoorbeeld bij extreme kou, wordt ruimte gemaakt voor meer bezoekers. De bezoekers hebben de mogelijkheid een maaltijd te gebruiken, een kop koffie te drinken, een praatje te maken, te douchen, hun kleding te wassen of tegen een kleine vergoeding kleding te kopen in de kledingwinkel. Ook kunnen ze recreatief bezig zijn, bijvoorbeeld door tafeltennis en tafelvoetbal te spelen. Op woensdag is er een medicijnman uit Afrika  aanwezig en drie keer in de week houdt de GGD er kletsuur. Medewerkers grijpen elke mogelijkheid aan om cliënten in een hulpverleningstraject te krijgen.

Openingstijden: elke dag tussen 9.00 en 18.30 uur

Aanvragen postadres: in de regel ’s ochtends of op afspraak

De dagopvang Bonjour aan de burgemeester Drijbersingel in Zwolle gaat om 9.00 uur open elke dag voor  de dakloze zwervers zodat zij daar de hele dag kunnen rondhangen en zich vervelen of televisie kijken daarom heeft deze dagopvang totaal geen meerwaarde en is overbodig,de eetbar gaat om 9.30 uur open tot 10.30 uur en dan is er koffie thee en frisdrank en brood/stopverf en beleg te krijgen alleen tegen betaling in deze welzijnswinkel door de rijksoverheid gesubsidieerd.
In de dagopvang kan de dakloze eindeloos gaan tafelvoetballen etc. en zijn of haar kleren wassen en douchen.
Voor de rest word er niets georganiseerd aan dagjes uit met een tourbus etc.,en daarom verlaten de daklozen snel de dagopvang om de stad in te gaan en de coffeeshop of drankwinkel/supermarkt op te zoeken voor bier.
Om 12.00 uur is de eetbar weer geopend tot 13.00 uur en kan de daklozen “warm eten” en brood en drinken krijgen dat veroberd word met plastic bestek omdat het leger des heils niet het dure tafelzilver wil kwijt raken middels diefstal(wat een vertrouwen)met dit plastic bestek is het slecht eten en dan kan men beter een voederbak volstorten met eten en de daklozen er naar toe jagen want zo worden de normen en waarden toegepast door de betaalde medewerkers van deze kwelzijnsorganisatie die zichzelf met hun “christelijke inslag” te goed doen aan voedsel en drinken bestemd voor daklozen die geen inkomsten hebben omdat de gemeente Zwolle liever geen uitkeringen verstrekt en met uitgespaarde rijksgelden ondernemers omkoopt. 
Hulpverlening en zorg is niet aanwezig in de dagopvang want de sph opgeleide hulpverleners/sters weten niet om te gaan met de dak en thuislozenproblematieken laat staan dat zij iets weten van crisisbeheersing en brandpreventie en wee je gebeente als je onwel word of zo want fatsoenlijk EHBO”ers zijn niet in de buurt.
Als een opvangorganisatie dakloze burgers geen advies en informatie kan verstrekken om zijn of haar leven weer op poten te zetten,wat doe je dan bij zo”n organisatie.
Simpel vergaderen en achter de computer clienten registreren in het Leger des heils Cleversysteem en vooral praten over je prive-leven en denken aan je maatschappelijke status en dan tegenover de dakloze client de schijn ophouden dat je een geweldige hulpverlener/ster/begeleidster bent met die wetenschap dat de dakloze geen keuzevrijheid heeft door de monopoliepositie van het leger des heils en RIBW Zwolle/Joop van Ommen de “kneus/supervisor”met zijn schijn sociale bevlogenheid van de Helberg aan de Nijverheidstraat .En gaat een dakloze client uit woede uit zijn dak vanwege de uitzichtloze situatie waarbij hij of zij merkt gewoon in de maling te worden genomen dan deel je als begeleider/ster gewoon een Time Out uit en stuur je de hulpbehoevenden de straat op.Om 16.00 uur gaat de eetbar weer open tot 17.00 uur en dan kan de daklozen daar weer terecht voor eten en drinken.
Maximaal besteedbaar bedrag per dag is 3.50 euro en de “warme maaltijd kost 2.50 euro en die komen van de centrale keuken leger des heils aan de burg.Walsumlaan 1 in Zwolle.
En de ellende is dat men dit waardeloze en nutteloze gebouw als “dagopvang” open wil houden tot 2011 dankzij de belastingbetalers.

 

Over anaconda15

1.80 meter lang blauwe ogen Nederlands Techneut en gek op wetenschap Erg handig en visionair
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s