HERSTEL DE REPUBLIEK KONINGSHUIS EN HET SLAVENVOLK

KONINGSHUIS EN HET SLAVENVOLK

Geplaatst op4 augustus 2011 doorAdministrator

We hebben eens even uitgerekend hoeveel gezinnen (kostwinners) er aan het werk zijn om het sprookje van onze monarchie in stand te houden. Dat wil zeggen alleen de afdeling “huis van oranje”, want anders is er geen beginnen aan. Want dan moeten we het gehele politieke circus en alle verschijnselen daar omheen ook mee gaan tellen. Maar we doen het deze keer zonder de kosten van de “koninklijke buffer”, die we hier gemakshalve maar “de politiek” zijn gaan noemen. Van alle misstanden is het in stand houden van deze familie de meest pijnlijke. Fulmineren tegen de islam, de ontwikkelingshulp, de belastingdruk, woestijnoorlogen, de EU, de Euro, het is allemaal begrijpelijk.  Het is echter ONBEGRIJPELIJK dat er niet definitief wordt ingegrepen in het voortbestaan van een illegaal en crimineel instituut als een feodaal “koningshuis”. Daarom rekenen we het maar even voor, want als het op de portemonnee aankomt is de Nederlander verre van “monarchistisch”, integendeel.

Geen jaarrekening

De kosten van het instituut zijn onlangs voorgelogen in een heus jaarverslag, maar daar hebben we al eerder een sanitaire bestemming voor gevonden: http://herstelderepubliek.wordpress.com/2011/05/13/jaarverslag-koninklijk-huis-is-een-lachertje/

Deze link komt met € 100.000.000,- beter in de buurt, maar het blijft misleidend: http://www.ncrv.nl/uitzendinggemist/fragment/altijd-wat-wijzer-hoeveel-kost-koningshuis

Om het maar even af te ronden, de kosten belopen all-in circa € 250.000.000,- waarbij we er absoluut niet zeker van zijn dat we alles hebben kunnen traceren. Als men in ogenschouw neemt dat een bataljon van tegen de 1.000 mensen van allerlei disciplines het apparaat op de been moet houden, dan is dat alleen al een kostenpost van € 80.000.000,- want het zijn niet de goedkoopste arbeiders moet u maar denken. De beveiliging van deze kwetsbare verzameling nietsnutten kost waarschijnlijk een veelvoud als dat we kunnen achterhalen. Alleen al een “koninginnedag” kost een gemeente ruim €  3.000.000,- De ministeries die uw duit in haar zakje deponeren zijn niet transparant, dus dat resulteert dan al snel in aannames, we hebben geen keus. Het gesjoemel in naam van “oranje” is nu al eeuwen aan de gang en heeft miljarden gekost. Het overhevelen van gemeenschapsgeld naar deze illegale identiteitsfraudeurs begon pas goed met koning Willem III. Wat heeft deze flauwekul voor consequenties voor de Nederlander, laten we zeggen voor Jan Modaal?

Jan Modaal.

Jan Modaal is een hardwerkende Nederlander, die zijn geld verdient in een productie-bedrijf welke geen opdrachten krijgt van de overheid. Het bedrijf waar hij werkt is een onderneming die zelf ontwikkelt, inkoopt, produceert en verkoopt. Jan verdient per jaar ca. € 33.000,- en draagt daarvan af premies volksverzekeringen (31,15%) en belastingen. Laten we er even van uitgaan, dat Jan Modaal zijn totale afdracht van loonbelasting, dit is € 1.425,- per jaar, afdraagt ter instandhouding van het “koningshuis”. 

Hieruit volgt, dat om de € 250.000.000,- bij elkaar te sprokkelen we de medewerking moeten hebben van maar liefst 175.000 (HONDERDVIJFENZEVENTIGDUIZEND!) van dit type medewerkers (kostwinners) om de roerganger van staat, INCLUSIEF LOODZWARE AANHANGSELEN  in de touwen te houden. Ieder jaar weer. Nogmaals, dit leger van Jannen Modaal verdient de kost zonder enige (gesubsidiëerde) overheidsbemoeienis met het maken van een produkt voor de eindgebruiker.

Nu schijnt het zo te zijn, dat deze zakelijke mevrouw  van amsberg ieder jaar voor een miljardje of vijf aan orders binnensleept, dus in haar regeringsperiode vanaf 1980 is dat maar liefst € 150.000.000.000,- (!!), alleen is het helaas niet aantoonbaar, zelfs niet door “hooggeleerde professoren” die op uw kosten een onderzoekje hebben gedaan naar de “monarchiebonus“. Dus we houden die opbrengst voor de veiligheid nog maar even op: NUL, komma NUL. Tot het tegendeel is bewezen, kwestie van de lange adem……..

Ter meerdere eer en glorie van een verzameling uitkeringstrekkende multi-miljardairs. Geschat wordt dat deze familie € 50.000.000.000,- zwart geld (want van Nederland GESTOLEN!) heeft witgewassen en belegd in aandelen Royal Dutch Shell, Fokker, KLM, ABN-AMRO, AKZO-Nobel, ING-Bank, Billiton Mij, een lange reeks van “gratis” investeringen voorzien van een “koninklijke garantiestelling” en DURE DESINVESTERINGEN! Schooiersgedrag.

Conclusie

Het zou een goede zaak zijn om voor ieder fiscaal jaar een enquete te houden onder alle belastingplichtigen wie er het betreffende jaar zo vriendelijk zou willen zijn om zijn of haar aandeel aan belastinggeld af te dragen ten behoeve van genoemde multi-miljardairs van onbestemde komaf. Per slot van rekening kunnen die niet van de rente en dividend alleen leven (+/- € 2.500.000.000,- bij 5%?).

Dit land telt 320.000 armoede-gezinnen die de gemeenschap naar schatting € 4.500.000,- per jaar kosten. Een jaarlijks bezoekje van een uurtje, in een dikke Audi met chauffeur en twee dikke BMW’s met beveiligingspersoneel aan een voedselbank is hun deel. Vermoeid thuisgekomen ploft het aanstaande “staatshoofd” in een bank neer en verorbert van ellende een hele slagroomtaart om het leed van anderen te helpen verzachten.

En het slavenvolk tobde voort……dag in, dag uit.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Gearchiveerd onder: Koninklijk Huis getagged: |

Wees de eerste om post te waarderen.

4 Reacties

 1.  

  Daan, op 4 augustus 2011 om 09:23 zei:

  Volgens mij haalt de koningin geen cent aan orders binnen! Tenminste, niet voor de bedrijven waarvan zij en haar vriendjes geen deel uit maken! En niet voor Nederland!
  En iemand die zo geldbelust is en miljardenorders binnensleept, zal zich echt niet laten afschepen met een uitkering van maar
  € 250,000.000! En als dit toch waar zou zijn (wat ik betwijfel), bewijst dit dat de koningin zelf haar boontjes wel kan doppen en geen uitkering nodig heeft.
  Misschien zou het in dat geval wel verstandiger zijn dat zij alleen provisie krijgt over het bedrag dat zij jaarlijks binnensleept. En geen uitkering meer dus!

   
  3
   
  0
  i
   
  Rate This

  Quantcast

  • Nee ze krijgt bijna niets!!??
   Van mij kan ze krijgen waar mijn tante aan overleden is!!in meervoud welteverstaan!!Nadeel is dat wij dan weer weken op de televisie documentaires over haar krijgen hoe goed ze wel was!!??
   Kort om,de hele oranje zooi is overbodig of heeft ook u haar nodig als u naar het toilet moet,laat je nakijken dan!!
   Deze reactie van ondergetekende is uit mijn hart gegrepen,en bedoeld om mijn enorme afkeer te kunnen uiten aan deze legale shavuiten!!
   Wie straks naar de gouden koets gaat wuiven heeft het IQ
   van een dooie vis!!
   Was getekend Ad zonder Rem!!(een gepassioneerd oranje hater!!)

    
   2
    
   0
   i
    
   Rate This

    
   Quantcast

 2.  

  Tom Couzy, op 4 augustus 2011 om 09:33 zei:

  Dat elk reisje van de familie van Amsberg wordt gedeclareerd is zo langzamerhand duidelijk.
  Dit is de grootste kostenpost van de familie die er lekker op los investeren.
  Als aandeelhouder van Anaconda Copper Co (de naam alleen al heeft verwijst naar een slang)
  General foods, Pan America World Airlines, Northwest Airlines,Minesota Mining, en ENEL (Endesa) en Capital group Companies( de Argentijnse corporaties) om er maar een paar te noemen waar mede de Rothschilds en Rockenfeller investeren levert volkomen ondoorzichtig vermogen op. Mauricio Macri, oprichter van de PRO-partij, is burgemeester van Buenos Aires.
  Mauricio Macri onderhoudt nauwe banden met het zionisme en grote corporaties als energiegigant Endesa Enel Italië, waarvan de directeur Fulvio Conti de Bilderbergconferenties bijwoont. Conti was voorheen werkzaam bij Mobil Oil. Endesa verkoopt ook energie in Europa, met name in Nederland.
  Federico Pinedo is een loopjongen van de grote corporaties. Door zijn toedoen is het Argentijnse internet nu zwaar gecensureerd. Er is een wet van kracht die zorgt dat de inhoud van alle blogs en webpagina’s gecontroleerd wordt. Providers die toegang verstrekken tot websites die op de zwarte lijst staan kunnen zonder pardon gestraft worden. Pinedo werkte voorheen onder Domingo Cavallo, een Argentijnse econoom en politicus. Rockefeller noemde Cavallo een ‘buitengewone man’. Door de plannen van Cavallo werd onder meer de telecomindustrie van het land geprivatiseerd. In 1993 bracht Pinedo het GSM-netwerk naar Argentinië. Dit netwerk is momenteel in handen van telecomgigant América Móvil, met als belangrijkste aandeelhouders de Capital Group Companies en JPMorgan Chase Manhattan.
  Het is een wespennest om de geldstroom van de familie te onderzoeken.

   
  3
   
  0
  i
   
  Rate This

  Quantcast

 3.  

  Ingsoc, op 4 augustus 2011 om 10:59 zei:

  Human race get off your knees!!

  http://www.youtube.com/user/Observer1964#p/u/8/r8zMI1N7NaM

   
  0
   
  0
  i
   
  Rate This

   
  Quantcast

 

Geef een reactie Reactie annuleren

Vul je reactie hier in …

 
Gravatar
E-mail (required) (Niet gepubliceerd)
Naam (required)
Website
WordPress.com Logo

Log in op WordPress.com om een ​​reactie te plaatsen op jouw blog.

Twitter-afbeelding
Je reageert onder uw Twitter account. (Uitloggen)
Facebook foto
Je reageert onder uw Facebook account. (Uitloggen)

Verbinden met %s

Hou me op de hoogte van nieuwe reacties via e-mail.

Houd mij via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten.

 
 
Stuur naar E-mailadres Uw Naam Uw E-mailadres

 

loading Annuleren

Artikel niet verstuurd – check uw E-mailadres!
Email controle mislukt, alstublieft probeer opnieuw
Sorry, uw blog kan geen artikelen per E-mail delen.

Over anaconda15

1.80 meter lang blauwe ogen Nederlands Techneut en gek op wetenschap Erg handig en visionair
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s