Kabinet ziet mensen als productie-eenheden

 

In 2009 zorgde Geert Wilders voor panische woede omdat hij wilde berekenen hoeveel een immigrant kostte en wat hij opleverde. Waar haalde hij het gore lef vandaan! Mensen alleen beoordelen op hun economische waarde!

Inmiddels is Wilders’ redeneertrant volledig geaccepteerd regeringsbeleid. Sterker nog: het is er het fundament van. Die beschouwt dit kabinet als productie-eenheden die zijn te verdelen in winstgevend (auto- en huizenbezitters, CEO’s, wetenschappelijk onderzoekers op economisch nuttige terreinen) versus verlieslijdend (zieken, gehandicapten, buitenlanders, kunstenaars, gekken, bejaarden, docenten, agenten, studenten, fundamenteel wetenschappelijk onderzoekers, probleemkinderen, militairen…). Nederland als bedrijf, met het kabinet alleen nog als financieel-directeur, dat een klassiek marktliberalistisch model implementeert, de verlieslijdenden snoeit, die de winstgevenden belemmeren in hun groei.

Dit kabinet is vóór tweedeling in de samenleving, vóór de mensen die geld hebben en dat willen houden; zij die al niets hebben, kunnen wel met nog minder, want brengen niets op. En geheel conform de VOC-mentaliteit moet iemand wel winst opleveren want anders wegwezen. Ik ben benieuwd wanneer de eerste transporten van de onrendabelen plaats gaan vinden. Ben dan ook benieuwd of er net zo weggekeken wordt als bij eerdere transporten in de geschiedenis.

Wat mij enorm verbaast is dat bijna iedereen als een koe langs de sloot staat te kijken naar wat er in Nederland gebeurt, eens wat boert en gewoon verder kauwt. En verder helemaal niets! Waar zijn de demonstraties? Waar zijn de stakingen? Of zijn we allemaal zo ingekakt dat we het niet meer op kunnen brengen? Te lui om op te staan van onze bank voor onze flatscreen?

Halllloooooooooo stelletje luie donders, kom eens in de benen en laat zien dat je dit kutkabinet niet wilt en dat ze óns Nederland kapot maken!!!!!!!!!!!!!!! Er wordt door een kabinet dat maar net een machtiging heeft om te regeren zoveel kapot gemaakt. Eeuwen Nederlandse !!!!!!!! cultuur wordt te grabbel gegooid, gewoon op de vuilnishoop, omdat het niets opbrengt!!!!!!!!!!! De natuur die we nog hebben wordt geasfalteerd, de gezondheidszorg die we hebben is straks op het niveau van de VS. Geen verzekering? Geen zorg!
Zorg voor ouderen is er straks ook niet meer, die worden ook op transport gezet, leveren ook niets meer op. Weg ermee!

Is het nou duidelijk, zo? Wat ze aan het doen zijn?

Over anaconda15

1.80 meter lang blauwe ogen Nederlands Techneut en gek op wetenschap Erg handig en visionair
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s