FW: maatschappelijke opvang wel of geen zorginstelling

 

 


From: kingkong1621@live.nl
To: cda.publieksvoorlichting@tweedekamer.nl; cdja.maastricht@gmail.com; christenunie@tweedekamer.nl; cie.vws@tweedekamer.nl; d66@tweedekamer.nl; g.wilders@tweedekamer.nl; groenlinks@tweedekamer.nl; groephopzoetermeer@hans-zijlstra.nl; i.y.tan@chello.nl; info@devrijspreker.nl; info@kafkabrigade.nl; info@laatjenietkisten.nl; info@zwerfjongeren.nl; js@js.nl; juliuscenter@umcutrecht.nl; k.vaartjes@amnesty.nl; l.hartings@tweedekamer.nl; lancee.r@menzis.nl; maatschappelijkeopvang@loc.nl; nieuwsdienst@trouw.nl; no.reply@nos.nl; nrc@nrc.nl; politiek@nd.nl; pvda_voorlichting@tweedekamer.nl; pvv@tweedekamer.nl; redactie.elsevier@elsevier.nl; redactie@straatkrantbreda.nl; redactie@volkskrant.nl; redactie@telegraaf.nl; sgp@tweedekamer.nl; straatadvocaten@gmail.com; tip@at5.nl; tips@leeuwardercourant.nl; voorlichting@minvws.nl; voorzitter@dwars.org; vvdvoorlichting@tweedekamer.nl; w.tonissen@tweedekamer.nl; watvdheijden@almere.nl; zembla@vara.nl; zorg.speciale.zaken@achmea.nl
Subject: FW: maatschappelijke opvang aanvullend
Date: Tue, 16 Aug 2011 17:13:38 +0200

 

De vraagstelling is of een dagopvang,nachtopvang en crisiopvang voor dak en thuislozen valt onder zorginstellingen en wie daar toezicht op houd op kwaliteit in zorg en hulpverlening en begeleiding.
En zijn hulpverleners/begeleiders met sph 4 opleidingen bevoegd om diagnoses en indicaties op psychische stoornissen te stellen bij dakloze clienten om zo via CIZ en zorgkantoren AWBZ gelden te claimen op onrechtmatige gronden.
En waar bij klachten de clientenraden en klachtencommissies van de zorginstellingen niet reageren ik mij bij welke instantie ik mij moet wenden.
 
Hr. R. Donker te Zwolle
Mobiel:061784992
 
Van: _Dienstpostbus IGZ Loket Utrecht (loket@igz.nl)
Verzonden: maandag 11 juli 2011 16:59:02
Aan: kingkong1621@live.nl
 
 
 
 
 
Geachte heer Donker,
 
Naar aanleiding van uw e-mail bericht ik u als volgt. In uw e-mail beschrijft u de gang van zaken omtrent de daklozenopvang bij het Nel Banninkhuis. De inspectie voor de gezondheidszorg houdt toezicht op zorginstelling en toetst de kwaliteit van de zorg. Het Nel Banninkhuis valt niet onder ons toezicht. Ik zou u daarom willen adviseren contact op te nemen met de gemeente Zwolle.
 
Met vriendelijke groet,
 
De heer M. Mahler MSc
IGZ-Loket
………………………………………………………………
Inspectie voor de Gezondheidszorg
 
Postbus 2680 | 3500 GR | Utrecht
………………………………………………………………

T 088 120 5000

F 088 120 5001

http://www.igz.nl


From: loket@igz.nl
To: kingkong1621@live.nl

Date: Tue, 12 Oct 2010 14:00:55 +0200

Subject: RE: FW:Geachte heer Donker,
 
In reactie op uw onderstaande bericht verwijs ik u naar de brief van de Inspectie voor de Gezondheidszorg van 10 augustus 2010, met het kenmerk 2010-257392/26324/KM/se. U ontving deze brief als bijlage bij een e-mail.
 
U bent toen verwezen naar de klachtencommissie van het Leger des Heils. Voor hulp en advies bij het indienen van deze klacht kunt u contact opnemen met Zorgbelang Overijssel. U kunt hen per e-mail benaderen middels info@zorgbelang-overijssel.nl, of per telefoon middels nummer
074 – 250 01 55.
 
Ik vertrouw erop u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben.
 
Hoogachtend,
mevrouw B. van Vugt
IGZ-loket
 
op 02:14 Geplaatst door kingkong 0 reacties

Over anaconda15

1.80 meter lang blauwe ogen Nederlands Techneut en gek op wetenschap Erg handig en visionair
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s