RE: Het CDA/VVD gesubsidieerde huurlingenleger des heils en andere stichtingen zoals woningcorporaties die het uitgebuite volk van Nederland controleert en koeieneert in opdracht van de rijke christelijke koopmanselite en daarbij ongestraft inbreuk pleegt op de persoonlijk levens en gezinssfeer i.v.m. burojeugdzorg door mensen in armoede te brengen

From: kingkong1621@live.nl
To: bureau@nationaleombudsman.nl; cda.publieksvoorlichting@tweedekamer.nl; cdja.maastricht@gmail.com; christenunie@tweedekamer.nl; brandpunt@kro.nl; cie.vws@tweedekamer.nl; denkmetkoosmee@gmail.com; d66@tweedekamer.nl; sfaber@minszw.nl; g.vanittersum@platformggz.nl; fractiezwolle@sp.nl; g.wilders@tweedekamer.nl; groenlinks@tweedekamer.nl; gvdkooy@hetnet.nl; h.drost@tweedekamer.nl; hart@sbs.nl; i.y.tan@chello.nl; info@ijsselland.politie.nl; info@devrijspreker.nl; info@laatjenietkisten.nl; l.jacobi@tweedekamer.nl; k.vaartjes@amnesty.nl; kamer@sp.nl; l.hartings@tweedekamer.nl; nieuwsdienst@anp.nl; nieuwsdienst@trouw.nl; no.reply@nos.nl; o.visser@ggdijsselland.nl; pvv@tweedekamer.nl; redactie.elsevier@elsevier.nl; redactie@eenvandaag.nl; redactie@straatkrantbreda.nl; redactie@volkskrant.nl; s.hofstra@ggzberaad.nl; sgp@tweedekamer.nl; straatadvocaten@gmail.com; tips@leeuwardercourant.nl; vvdvoorlichting@tweedekamer.nl; voorzitter@dwars.org; w.tonissen@tweedekamer.nl; zmag@xs4all.nl; zembla@vara.nl; zwolle@sp.nl
Subject: Het CDA/VVD gesubsidieerde huurlingenleger des heils en andere stichtingen zoals woningcorporaties die het uitgebuite volk van Nederland controleert en koeieneert in opdracht van de rijke christelijke koopmanselite en daarbij ongestraft inbreuk pleegt op
Date: Tue, 6 Dec 2011 17:25:33 +0100
From: kingkong1621@live.nl
To: ben.bloem@digiwel.nl; bureau@nationaleombudsman.nl; cda.publieksvoorlichting@tweedekamer.nl; cdja.maastricht@gmail.com; christenunie@tweedekamer.nl; cie.vws@tweedekamer.nl; d66@tweedekamer.nl; fractiezwolle@sp.nl; g.wilders@tweedekamer.nl; groenlinks@tweedekamer.nl; groephopzoetermeer@hans-zijlstra.nl; i.y.tan@chello.nl; info@jurofoon.nl; info@kafkabrigade.nl; info@laatjenietkisten.nl; info@zwerfjongeren.nl; js@js.nl; juliuscenter@umcutrecht.nl; k.vaartjes@amnesty.nl; kamer@sp.nl; l.hartings@tweedekamer.nl; maatschappelijkeopvang@loc.nl; meldjezorg@platformggz.nl; nieuwsdienst@trouw.nl; politiek@nd.nl; postbus@eerstekamer.nl; pvda_voorlichting@tweedekamer.nl; pvv@tweedekamer.nl; redactie.elsevier@elsevier.nl; redactie@eenvandaag.nl; redactie@nd.nl; redactie@parool.nl; redactie@volkskrant.nl; sdn@planet.nl; sgp@tweedekamer.nl; straatadvocaten@gmail.com; tips@leeuwardercourant.nl; tip@at5.nl; voorlichting@minvws.nl; voorlichting@rekenkamer.nl; voorzitter@dwars.org; vvdvoorlichting@tweedekamer.nl; w.tonissen@tweedekamer.nl; zembla@vara.nl; zmag@xs4all.nl; zonde04@gmail.com; zwolle@sp.nl
Subject: RE: Burojeugdzorg en AWBZ indicatiestellingen financieel belang Nederlandse sektes plus uitleg en toelichting ontvangstbrieven
Date: Fri, 27 May 2011 13:16:46 +0200

Onder het motto Vrijheid en Verantwoordelijkheid wil het minderheidskabinet Rutte-Verhagen Nederland ‘teruggeven aan de hardwerkende Nederlander’ en toonaangevend worden in de wereld.
Link: http://wwwdonkeredagennl-kingkong.blogspot.com/2010/11/subject-10d0041709-41711-41712-41716_09.html?zx=d7c1333a70b59b20
‘Nederland teruggeven aan de Nederlanders’? Wat wil onze premier eigenlijk?
Het was me ontgaan dat Nederland was weggegeven aan… ja, aan wie eigenlijk?
Aan de Multi-Nationals,woningcorporaties en banken, verzekeraars en oliemaatschappijen natuurlijk.
Gemaakt: 26, mei., 2010, 5:23 | Door Novum
CDA: VVD zorgt voor meer daklozen
De plannen die de VVD heeft op het gebied van de zorg kunnen leiden tot meer daklozen en criminelen. Daarvoor waarschuwt CDA-staatssecretaris Bijleveld.
Reageer
Je beveelt dit aanJe beveelt dit niet aanDeel dit(Novum) – De plannen die de VVD heeft op het gebied van de zorg kunnen leiden tot meer daklozen en criminelen. Daarvoor waarschuwde demissionair staatssecretaris van Binnenlandse Zaken Ank Bijleveld (CDA) woensdag.
Zij verwees naar de paragraaf in het verkiezingsprogramma van de VVD over de bijzondere ziektekosten, de AWBZ. De liberalen schrappen de zorg voor licht verstandelijk gehandicapten met een IQ van boven de zeventig, bleek vorige week uit de doorrekening van het Centraal Planbureau (CPB).
Dit gaat vaak om mensen met een beperkt sociaal aanpassingsvermogen die ook ernstige gedragsproblemen of psychiatrische problemen hebben, stelde Bijleveld. Als voorbeeld noemde zij de ‘Damschreeuwer’, de man die op 4 mei de Dodenherdenking verstoorde. Het afschaffen van de zorg voor deze groep mensen is dan ook geen goed idee. “Het risico is dat mensen gaan zwerven of in de criminaliteit terechtkomen.”
Hoe minder begeleiding deze groep mensen krijgt, des te vaker zij op straat belanden. “En dat is juist wat we niet willen”, aldus Bijleveld.
Een VVD-woordvoerder kaatst de bal terug naar het CDA. “Het zijn PvdA en CDA geweest die geld voor licht verstandelijk gehandicapten hebben overgeheveld naar de gemeenten. Die kunnen het nu dus ook aan lantaarnpalen uitgeven.” De VVD wil 200 miljoen euro extra uitgeven aan de ondersteuning van mensen met een beperking.

Premier Mark Rutte weet het, want hij beloofde op de verkiezingsavond aan zijn dolenthousiaste gehoor: ‘We gaan dat prachtige Nederland teruggegeven aan de Nederlanders!’ Een juichkreet die je je nog zou kunnen voorstellen in mei 1945, maar na de verkiezingen voor de Provinciale Staten 2011? Misschien was het bedoeld als antwoord op Wilders’ merkwaardige belofte om Limburg terug te geven aan de Limburgers, diezelfde avond. Dan zou je het nog een zekere correctie kunnen noemen van een zielig staaltje provincialisme. Maar goedbeschouwd zijn beide toezeggingen even dwaas als vals.

Ik schreef boos 2 A4 velletjes terug naar Groenlinks met de voorspellingen onder de noemer “Wist u dat ” en waar ik voor de naaste toekomst zou constanteren dat burgers meer een beroep zouden gaan doen op advocaten en juridische bijstand om hun sociale en zorgrechten veilig te stellen,dat de Rijksoverheid wet en regelgeving zouden veranderen en vermeerderen zoals dat het geval was later met de nooit uitgevoerde Welzijnswet naar de WMO. Ook dat opeenvolgende regeringen met een overdreven betuttelingschampagnes zou beginnen zoals dat met Postbus 51 het geval is en dat bepaalde organisaties zoals de stichting Ombudsman het drukker zouden krijgen en op eigen benen moesten gaan staan,in dit geval is het kenmerkend dat de Nationale Ombudsman het steeds drukker kreeg maar een fractie van klachten tegen de Rijksoverheid toegestuurd krijgt omdat de burgers het moe zijn nog langer contact te zoeken met een plunderende handelsonderneming die het landschap beschadigd en ontwricht met peperdure megaprojecten die de investeringen doen oplopen en waarvan het resultaat nihil is.
Voorbeeld de Haagse tramtunnel die de luchtvervuiling in de binnenstad meer deed toenemen dan verminderen omdat autobezitters zeer gehecht zijn aan hun achterlijke statussymbolen.
Ik merkte toen ook op in deze brieven aan Groenlinks dat kerkelijke organisaties meer economische en politieke invloed zouden krijgen en waar zij beleid en uitvoering op gebied van maatschappelijke problemen die door dezelfde overheden zijn veroorzaakt ( zie bezuinigingen kabinetten Lubbers en herziening zorgstelsel en welzijnsbeleid)zouden overnemen en daar door dezelfde overheid zwaar worden gesubsidieerd met als debacle de uitbreiding van de AWBZ voorzieningen in 1989 waar woon/zorg/welzijn werden gecombineerd en corporaties zich op een hellend en malafide vlak begaven door op dit gebied commerciele activiteiten te ontplooien waar zij geen kennis van zaken hebben (zie RIBW”s beschermde woonvormen)en zelf de rechten van clienten schenden door over hun leven en lot te gaan beslissen wat hun nu financieel de kop kost nadat het plan Simons in de ijskast was weggeparkeerd en later door Hans Hoogervorst te voorschijn gehaald met de nieuwe zorgverzekeringswet die daarmee aangaf dat opeenvolgende kabinetten zelf hun subsidie en financieel beheer niet op orde hadden en hebben en daarvoor alsmaar de rekening op het bordje van de gefrusteerde naieve burger legt.
Uiteindelijk beeindigde ik met de zin:Wist u dat Mr. P. Rosenmoller dat het u totaal niet interresseert wat ik u schrijf en dat uw eigenbelangen voorop staan,en dat kwam ook uit na de vele opeenvolgende brieven die ik naar Groenlinks stuurde en die bij de onterechte woningontruiming 10 september verdwenen samen met de vele andere ontvangstbrieven van tweede kamerfracties,ministeries,algemene rekenkamer, en Europarlementsleden,kabinet der koningin etc.en in beslag genomen en/of vernietigd en waar ik op afstand moest toekijken hoe alles in de container werd gedonderd aan schamele bezittingen die ik had en dat was voor de tweede maal dat mij dit overkomt net als 24 oktober 2000 aan de Dokkumlaan 59 1324 AD in Almere-Stad.
Het is of je ziel uit je lichaam word gerukt zo word je als oud vuil behandeld,maar klein krijgen zij mij niet want ik ben geen gefrusteerd kuikentje Calimero zoals die politieke criminelen die geen schuld durven te bekennen inzake beleid en totaal geen gevoel hebben en respect voor andermans gevoelens en verlangens.
En nu leef ik op straat,kan overnachten bij een kennis maar het duurt mij te lang en mijn WWB uitkering is met opzet stopgezet en het restant wat uitstond aan bedrag op mijn ING rekening gestort in de hoop van het criminele stadsbestuur dat ik gauw opdonder uit Zwolle.
Ik stink uit mijn kleren want de dagopvang leger des heils met hun criminele medewerkers bezoek ik al maanden niet meer net als het daklozenasiel/nachtopvang Nel Banninkhuis waarvan ik mij nog steeds afvraag dat ik het 24 maanden wist uit te houden daar.
Ik melde het al,ik sta alleen en ik hoop het nog enige tijd vol te houden maar dit is van de gekke dat ik zo geterroriseerd word en zwaar geestelijk belast ondanks stalen zenuwen maar het zit tussen mijjn oren om dit vol te houden,want ik laat na een goede standvastige opvoeding mij de kop niet gek maken,maar ik walg van de huidige samenleving met de onverschilligheid en de schoften die je in de opvang en bibliotheek tegenkomt die daar de rust niet gunnen aan mensen onder druk als ik weer wat aan het uitzoeken ben en doorzend.
Het lijkt wel of dit moedwillig gebeurt om je te storen,maar ik moet tot de ontdekking komen dat de hele samenleving zowel mannen als vrouwen jong en oud gewoon egocentrisch is geworden en geen rekening meer houd met normale burgers,dit volk is zwaar geestelijk ziek omdat zij geen eigen wil of karakter meer tonen en als makke schapen achter de politieke herders aan lopen die hun van alles beloven maar niet na kunnen of willen komen.

Dit is pagina 220 deel 2 van het onderzoeksrapport naar sektes van de Belgische Kamer 1997 naar sektes zoals Sciencetology,Zonnetempel etc.
Zie wetsovertredingen zoals het ontvoeren van kinderen en verbergen,overtredingen van de wetgeving op jeugdbescherming (burojeugdzorg)bedriegelijke erfenisbelaging zoals het jagen op nalatenschappen door LdH,misbruik van vertrouwen zoals zich uitgeven voor hulpverlener/begeleider en dit niet waarmaken maar wel client sektariische evangelisatiepraktijken opdringen.In dit kader valt ook afpersing(het verplicht afgeven van inkomsten anders volgt er geen opname in opvang en dus tevens overtreding van artikel 255 van wetboek van strafrecht verlating van hulpbehoevenden.Oplichting:het doen van beloftes van hulp en deze niet nakomen en client onder druk zetten tot bezoeken aan psychiaters om zo indicaties te verkrijgen op onrechtmatige gronden voor AWBZ verlening voor niet geleverde prestaties/begeleiding.
Psychiaters werkzaam voor leger des heils plegen valsheid in geschrifte door diagnosestelling vast te stellen aan psychische problematieken bij clienten die niet te bewijzen zijn door hersenscans of bloedproeven en dus deze diagnoses op papier zetten en verklaren voor begeleiders leger des heils.
Aantasting van de geestelijke en lichamelijke integriteit van LdH clienten door hen in diskrediet te brengen middels valse rapportages in Cleverclientvolgsysteem als dakloze clienten met klachten komen bij controlerende instanties of niet onafhankelijke clientenraden en klachtencommissies,lichamelijke integriteit bij klachten of calamiteiten clienten schorsen of opvanginstellingen uitzetten ook bij ijzige vorst en barre weersomstandigheden zodat client gevaar loopt.
Niet-inachtneming van de sociale wetgeving,(het stopzetten van postadressen waarbij dakloze clienten geen WWB uitkering meer kan genieten voor levensonderhoud zoals geval R. Donker)uberhaupt een vreemde zaak waarom een sektebeweging of RIBW postadressen mag vergeven dit is een taak van gemeentelijke overheden.
Schending van de wet wat betreft de persoonlijke levenssfeer(dakloze clienten die geen privacy genieten binnen sociaal pensions en dag of nachtopvang,crisisopvang.
Mensenhandel:het doorlopend uitwisselen van dakloze clienten en/of zwerfjongeren tussen andere AWBZ instellingen en gemeentes en die weer terug keren in oude situatie en waar ook geen zorg en hulpverlening word geboden,geld ook voor de beschermde woonvormen en zelfstandig wonen onder zogenaamde begeleiding er is geen nazorg etc.
Vereniging of stichting die misdrijven pleegt oprichten denk aan bedriegelijke woonbegeleidingstrajecten(LdH Almere,2001 w.b.t. Antennion) waar dakloze clienten financieel afgeperst worden,verplicht worden hun uitkering/inkomsten op rekening van de stichting te storten die deze gelden beheert. waar zij voor een kamertje 550 euro per maand moeten betalen,tientje zakgeld per week en een verplichte keuring bij een psychiater voor onrechtmatige indicatiestelling voor aanvraag AWBZ.


Fraude
Begin 2007 schreef Dagblad De Pers over beschuldigingen van fraude afkomstig van oud-cliënten van het Leger des Heils. De organisatie zou maandelijks ruim honderd euro teveel inhouden op uitkeringen, en tevens uit naam van thuislozen een vergoeding voor psychische zorg innen, terwijl dergelijke hulp niet nodig was, en ook niet geleverd zou zijn. Het Leger des Heils zelf verwierp alle beschuldigingen, en stelde dat alleen zorg die is aangevraagd en geleverd zou worden gedeclareerd.[8][9] Uiteindelijk bleek uit onderzoek van een onafhankelijke onderzoekscommissie onder leiding van dr. A. Mosterd dat deze beschuldigingen volledig ongegrond waren.[10]
Eind 2007 schreef het Haarlems Dagblad over cliënten van Leger des Heils pension De Hoeksteen, waarvoor zonder toestemming specialistische hulp zou zijn aangevraagd. Volgens Edo Paardekooper Overman, de woordvoerder van de bewoners, zou de AWBZ indicering gedaan zijn om financiële nood van het Leger op te lossen. Het Leger des Heils stelde dat er niets gebeurd zou zijn wat niet door de beugel kan, bewoners zouden niet voor niets in een pension zitten, en de aanvraag zou met alle bewoners besproken en door iedereen ondertekend zijn. Volgens Paardekoper heeft niet iedereen getekend, en zouden bewoners zich gestigmatiseerd voelen.[11][12]

[Ster reclame]
Netwerk
Home
Dossiers
Uitzendingen
Home » Dossiers » Jeugdzorg
Jeugdzorg
De jeugdzorg in Nederland ligt met enige regelmaat onder vuur. Netwerk berichtte onder andere over pubers die zonder iets te hebben misdaan, in de gevangenis belandden. Ook schonken wij aandacht aan seksuele misstanden in een jeugdinrichting. Alles over jeugdzorg in dit dossier.
Foto, ANP
Filteren op
ArtikelWeblog berichtDebatExtra materiaal (downloads)Extra materiaal (video)Reportage
Artikel
Artikel
Jeugdzorg: Veiligheid in de pleegzorg moet beter
De Inspectie Jeugdzorg stelt het heel omzichtig: “De veiligheid van kinderen in de pleegzorg was in voorgaande jaren soms nog onvoldoende gegarandeerd.” Vandaag bracht de Inspectie haar Jaarbericht 2009 uit en daarin werd speciaal aandacht gevraagd voor de veiligheid in de pleegzorg.
verder
Artikel
Getuigenverhoren in zaak baby Lani
Netwerk berichtte hier eerder over – Alle betrokkenen rondom de vermeende mishandeling van baby Lani uit Slagharen moeten onder ede worden gehoord. Dat heeft de rechtbank in Zwolle vandaag besloten.
verder
Artikel
‘Illegale’ kinderen mogen niet meer op straat gezet worden
Kinderen hebben recht op bescherming en die vind je niet op straat, dat is kort gezegd de conclusie van het Europees Comité voor Sociale Rechten in een klacht van Defence for Children tegen Nederland.
verder
Artikel
Kwaliteitseisen jeugdzorgaanbieders verplicht voor plaatsing buitenland
In Netwerk was twee weken gelden het verhaal te zien van William (12) en Nick (15) die in een nare situatie terechtkwamen nadat ze door jeugdzorg naar het buitenland werden gestuurd. Zo moesten ze bij hun gastgezin zware lichamelijke arbeid verrichten en was er nauwelijks contact met hun ouders.
verder
Artikel
‘Jeugdzorg handelde onprofessioneel’
Netwerk berichtte hier eerder over – De Nationale Ombudsman heeft na twee jaar het rapport afgerond over de uithuisplaatsing van de destijds zevenjarige Linda door Bureau Jeugdzorg.
verder

Over anaconda15

1.80 meter lang blauwe ogen Nederlands Techneut en gek op wetenschap Erg handig en visionair
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s