ONVREDE IN DE BANANEN-MONARCHIE

 

Posted by ⋅ 29 april 2012 ⋅ 31 reacties
 
 
 
 
 
 
i
 
6 Stemmen

 

Quantcast

We mogen ons echt zorgen gaan maken over de Nederlanders, als we de berichtgeving in het NRC moeten geloven. 32 reporters hebben een “buurtonderzoek” gedaan onder ruim 500 representatieve burgers.
Maar liefst 75-80%  van de representatieve ondervraagden is negatief tot zeer negatief over ons land. Toch nog 7% is positief gestemd over het land, haar bewoners en haar toekomst.
Nu is het zo, dat iedere rechtgeaarde democraat of republikein dat uiteraard ook is. Om redenen van soevereiniteit, zelfbeschikkingsrecht, directe verkiezingen, referenda, u kent het rijtje inmiddels wel. Normaal denkende mensen, die niet al te veel zijn gehersenspoeld door de massa-media, politici, marketing- en beurs-guru’s, evangelisten, hoog- en wat lagergeleerden, filosofen en ‘onderwijzend’ personeel, vinden Nederland een afgegleden bananen-monarchie. En vinden bovendien dat er wat aan moet worden gedaan, bijvoorbeeld door parasieten en belastingfraudeurs te ontmaskeren, pas te gaan stemmen als we iets hebben te kiezen en een nieuw Nederland in soevereine vrijheid op te bouwen.
Maar welbeschouwd is het wat genuanceerder, want op de Ellende-index van RTL-Z scoren we als land nog niet eens zo slecht, dus de pijn moet dan toch tussen de oren zitten, kijk maar:

 

 

Nu het stukje in het NRC.

Het begint met een prachtige conclusie: “De zorgen van 2002 zijn de problemen van 2012 geworden.” Vervolgens, en dan citeren wij:

Kabinet voor de rijken

Wat direct opvalt: de zorgen van 2002 zijn in 2012 problemen geworden. Gestegen zorgkosten, minder zorg. Gedaalde huizenprijzen, minder banen. Hogere benzineprijs, lagere subsidies.

De percentages negatief gestemden loopt op naarmate de inkomens dalen. VVD-stemmers hadden de meeste waardering voor het kabinet-Rutte: gemiddeld een 3,3 op een schaal van 1 tot 5. CDA’ers gaven een 3, PVV’ers een 2,5.

Geen Rutte? Dan Roemer of Samsom

Op de vraag wie premier van Nederland moet worden als Rutte het niet was, wezen de meesten SP-leider Emile Roemer aan, daarna PvdA-leider Diederik Samsom – die allebei deze week buiten de nieuwe coalitie bleven.

We hebben helaas niet het complete beeld van dit onderzoek, wellicht kan iemand dit aanvullen met gebruikmaking van de gegevens uit de NRC.

Waarom we ons zorgen moeten maken over de Nederlanders.

Naarmate de inkomens lager zijn, worden de problemen groter en dat lijkt logisch, materialistisch gezien. De problemen die men heeft zijn allemaal problemen als gevolg van een falend en veel te ver doorgevoerd gecentraliseerd overheidsbeleid, in samenhang met grootzakelijke belangen en autocratische EU-richtlijnen die tot wet zijn verheven.

 • de zorgkosten zijn gestegen, de zegeningen van de zogenaamde “privatiseringsgolf” in combinatie met een slappe hap als de Euro?
 • hoe meer zorgkosten, hoe minder zorg, blijkbaar en logisch gevolg van deze “privatisering” in combinatie met de dood in de pot, genaamd de Euro.
 • de huizenprijzen zijn gedaald, maar misschien waren ze in 2002 door innige samenwerking van overheid en banken veel te hoog opgelopen?
 • minder banen, dat zal kloppen en dat is veroorzaakt door de bankfraude welke ons wordt verkocht als “crisis”, maar het (sorry, maar we moeten het woord hier even gebruiken) “kunduz-akkoord” geeft alvast een voorproefje hoe het midden- en kleinbedrijf (voorheen banenmotor – de eerste zes maanden betaalt de werkgever de WW – de nieuw uitgevonden “Kunduz-Economics”) nog meer worden uitgebeend, met als logisch gevolg dat de werkgelegenheid efficient het land uitgetrapt wordt.
 • een te hoge benzineprijs – uiteraard goed voor Shell met een winst van € 8 miljard per kwartaal – maar nog beter voor de BTW inkomsten voor de staat, die voor het gemak ook nog even (tijdelijk, haha! Kwartje van….) worden opgeschroefd.
 • lagere subsidies, alsof het rondpompen van ons eigen geld ons uit de problemen zou halen, staten verschaffen geen werkgelegenheid, staten vreten het aan door middel van de Belastingdienst die de factor arbeid een zware straf oplegt.

Centralistische oplossingen

Hoogste tijd om de mensen er op te wijzen, dat men moet stoppen met het vragen naar oplossingen aan het verkeerde adres. Men zal met zichzelf moeten beginnen en bezien of er medestanders zijn. Centralistische oplossingen waar blijkbaar iedereen op zit te wachten hebben ons aantoonbaar in de problemen gebracht, waarom zouden dat soort oplossingen ons uit de problemen halen? Iedere keer lijkt er geen andere optie mogelijk, dan het vragen naar oplossingen van hen die ze veroorzaakten. Uiteraard min of meer met ons eigen medeweten: “We stonden er bij en keken er naar”. Oftewel: we hebben die lui “gekozen” door onze stem uit te besteden en onszelf daardoor monddood te maken. Stemmen is immers vier (?) jaar lang het woord aan een wildvreemde geven en jezelf buiten het beslissingen-traject plaatsen.
Het wordt bewezen door dezelfde zeer ontevreden ondervraagden, dat oplossingen worden gezocht door dezelfde vuilnis-emmer nog maar eens schoon te schrapen. Dat “kunduz-akkoord” ligt helemaal niet goed, in tegenstelling tot wat de dames en heren in Den Haag erover beweren. Het getuigt dan toch van een tomeloos gebrek aan levenslust, als die zeer ontevreden mensen dan vinden dat figuren als Samsom en Roemer, het eerst in aanmerking komen om het land “uit het moeras te trekken”? Dat ze het akkoordje niet hebben ondertekend is echt geen kwestie van principe. Het is beproefd Haagsch opportunisme. Gewoon maar eens kijken welke graantjes ze nog van de komende verkiezingen mee kunnen pikken. Als het even kan in een kabinet gaan zitten en exact  dezelfde agenda uitvoeren.
Ontevreden Nederlanders moeten maar eens af zien te komen van hun staatsgerichtheid en improductieve overbodige parasieten het land uitdrukken. Het puin laten ruimen door de veroorzakers ervan gaat niet werken, integendeel, de puinhoop wordt alleen maar groter. Met een versleten tandenborsteltje tegen de wind in vegen dus…..
Ons advies, u weet het inmiddels: boven aan de trap beginnen met vegen!Niet zoals een verzameling politici in Den Haag dat normaliter doen. V Bij de onderste trede beginnen en na drie treden weer ”verkiezingen” uitschrijven.
De Regering van amsberg I (1980-2013) blijft op die manier lekker zitten en wel boven aan de trap – hoog en droog.

Share:

 

Vind ik leuk:

Wees de eerste om post te waarderen.
 

Reacties

31 Reacties naar “ONVREDE IN DE BANANEN-MONARCHIE”

 1.  

  @ Administrator: Dat “kunduz-akkoord” ligt helemaal niet goed, in tegenstelling tot wat de dames en heren in Den Haag erover beweren. Normaal denkende mensen, die niet al te veel zijn gehersenspoeld door de massa-media, politici, marketing- en beurs-guru’s, evangelisten, hoog- en wat lagergeleerden, filosofen en ‘onderwijzend’ personeel, vinden Nederland een afgegleden bananen-monarchie. En vinden bovendien dat er wat aan moet worden gedaan, bijvoorbeeld door parasieten en belastingfraudeurs te ontmaskeren, pas te gaan stemmen als we iets hebben te kiezen en een nieuw Nederland in soevereine vrijheid op te bouwen
  Volkomen met u eens, gelukkig zijn er meer mensen die dat door hebben. Intussen wordt er in de media nog met lof over dat grabbelakkoord gesproken…..maar als straks de BTW verhoging van 19% naar 21% in werking gaat komt er volop commentaar vanuit de overige bevolking. Want het betekent dat de prijzen met 10% omhoog zullen gaan! En dat ontwerp is niet meer terug te draaien. (anders kunnen we de EU niet betalen)

   
  12
   
  4
  i
   
  Rate This

   

  Quantcast

  Geplaatst door Maarje le Comte | 29 april 2012, 19:15

  •  

   prijzen 10% omhoog ? Maartje.Dat zie ik even niet.

    
   4
    
   0
   i
    
   Rate This

    

   Quantcast

   Geplaatst door Tom Couzy | 29 april 2012, 20:08

   •  

    Tom, je hebt gelijk, 10% is fout, de prijzen gaan 2% omhoog . Maar dat tikt evenwel behoorlijk aan want op alles (behalve voedsel dat gaat van 6% naar 7%) komt die hogere belasting. Schoenen, kleding, woninginrichting,TV en telefoonrekening, gas en electra,abonnementen, dvd’s, drankjes op terras, papier, reparaties, onderhouds- en beheerkosten van VVE, gemeentebelastingen enz. alles wordt duurder. En vergeet niet de benzine. Dat laatste zal de prijzen nog verder opstuwen want het duurdere vervoer van grondstoffen wordt ook weer doorberekend. En dat is nog maar het topje van de ijsberg want de zorgkosten gaan ook verder omhoog en de bankbelasting. Denk je misschien: een patatje eten blijft dus gelijk in prijs, valt onder voeding. Nee, dat wordt ook duurder want het bakje valt onder het hoge tarief, we zullen het merken op alle gebieden.
    Alleen als je bij de Quote 500 hoort, met een gezamenlijk vermogen van 150 miljard euro, heb je er geen last van.

     
    6
     
    1
    i
     
    Rate This

     

    Quantcast

    Geplaatst door Maarje le Comte | 29 april 2012, 21:57

    •  

     Als je het exact uitrekent, dan heeft een verhoging van 2% op de hoge BTW een prijseffect voor de consument van + 1,68%.
     Winkeliers die je 2% berekenen, smeren je dus meteen al 0,32% teveel aan.
     Bij de Euro ging dat ook zo, er wordt bij het leven afgerond, maar nooit naar beneden.

      
     11
      
     0
     i
      
     Rate This

      

     Quantcast

     Geplaatst door ADMINISTRATOR | 29 april 2012, 22:12

 2.  

  Ja ik denk ook dat het zo zal gaan. De massa deint even mee omdat de Kunduz politici zo opgewonden doen, er is kennelijk iets heel goeds gebeurd.
  Maar nu de barre werkelijkheid. Alles wordt doorberekend in de prijzen voor de consument……
  En die btw hakt er in. De fabrikant begint nadat hij al btw op zijn grondstoffen heeft betaald, dan de groothandel en die doet er weer een schep op voor de kleinhandel. Totdat de man aan de andere kant van de toonbank verbijsterd van de koop afziet. Zo duur?
  Ja jammer dan.

   
  11
   
  0
  i
   
  Rate This

   

  Quantcast

  Geplaatst door attie | 29 april 2012, 19:53

 3.  

  Wat is er waar van het volgende gerucht: (vooralsnog kan ik hier niks naders over vinden,maar het lijkt mij gezien de graaicultuur wel mogelijk)
  Dit is wat mij ter oren kwam:
  Maxima is benoemd tot een van de vier gouveneurs van het ESM, tegen een vergoeding van
  een miljoen euro per jaar, zonder dat zij aanwezig moet zijn
  bij de vergaderingen.
  Graag meer info !!!!

   
  15
   
  0
  i
   
  Rate This

   

  Quantcast

  Geplaatst door Tom Couzy | 29 april 2012, 20:34

  •  

   Geen wonder dat de EU begroting met 6.5% stijgt.

    
   4
    
   0
   i
    
   Rate This

    

   Quantcast

   Geplaatst door Folkert Frans | 29 april 2012, 21:10

  •  

   Het ESM? Het Europees Stabiliteits Mechanisme?
   Zou dat waar zijn over Maxima dan denk ik dat de afgang van Beatrix en troep al is ingezet.

    
   6
    
   0
   i
    
   Rate This

    

   Quantcast

   Geplaatst door Jack. | 29 april 2012, 21:14

   •  

    Als het waar is dan betekent het aftreden van Beatrix a.s. is. Immers Maxima moe dan lid zijn van de regering volgens de onderstaande regels???
    HOOFDSTUK 2. BESTUUR [Treedt in werking op een nader te bepalen tijdstip]Artikel 5. Raad van gouverneurs [Treedt in werking op een nader te bepalen tijdstip]1.Elk ESM-lid benoemt een gouverneur en een plaatsvervangend gouverneur. Deze benoemingen zijn te allen tijde herroepbaar. De gouverneur is een lid van de regering van dit ESM-lid en draagt verantwoordelijkheid voor financiën. De plaatsvervangend gouverneur is volledig bevoegd om namens de gouverneur op te treden wanneer deze niet aanwezig is. 2.De Raad van gouverneurs besluit ofwel te worden voorgezeten door de voorzitter van de Eurogroep, als bedoeld in Protocol (nr. 14) betreffende de Eurogroep dat aan het Verdrag betreffende de Europese Unie en aan het VWEU is gehecht, ofwel om uit zijn leden een voorzitter en een vicevoorzitter te kiezen voor een periode van twee jaar. De voorzitter en de vicevoorzitter kunnen worden herverkozen. Er wordt onverwijld een nieuwe verkiezing georganiseerd indien de zittende voorzitter of vicevoorzitter niet langer de vereiste functie bekleedt om als gouverneur te worden aangewezen. 3.Het lid van de Europese Commissie belast met economische en monetaire zaken en de president van de ECB, alsook de voorzitter van de Eurogroep, (indien hij niet de voorzitter van de Raad van gouverneurs of een gouverneur is) mogen aan de vergaderingen van de Raad van gouverneurs deelnemen als waarnemers. 4.Ook vertegenwoordigers van lidstaten van buiten de eurozone die, naast het ESM, op ad-hocbasis aan operaties voor financiële bijstand aan een lidstaat van de eurozone deelnemen, worden als waarnemers uitgenodigd op de vergaderingen van de Raad van gouverneurs waarop deze financiële bijstand en het monitoren ervan worden besproken.

     
    4
     
    1
    i
     
    Rate This

     

    Quantcast

    Geplaatst door Tom Couzy | 29 april 2012, 21:58

    •  

     Dan als plaatsvervangend gouverneur? Of slaan ze de Overbodige over en krijgen we weer een keunegin. Qua spraakgebrek komt ze al in aanmerking.

      
     8
      
     0
     i
      
     Rate This

      

     Quantcast

     Geplaatst door ADMINISTRATOR | 29 april 2012, 22:09

  •  

   ESM?? Zou kunnen Tom, zijn al die griezels/veroorzakers van WOII, de naziś niet naar Argentinie gevlucht?
   Pampavrouwtje Maxima komt uit Argentinie, het nazi broedgebied. Zou mij dus niets verbazen als zij (kuch) benoemd (kuch) gaat worden. Allemaal al ver van tevoren uitgedacht. Zou mij niets verbazen als de drie toekomstige “lovers”van de drie AAA-tjes NU AL bekend zijn in de familie. Onmenselijke wezens. Heel eng!

    
   2
    
   0
   i
    
   Rate This

    

   Quantcast

   Geplaatst door Jacqueline | 30 april 2012, 11:55

 4.  

  Wendela moet uitzieken, er zit niets anders op. http://indegelogeerdeaap.blogspot.com/2012/04/uitzieken.html

   
  3
   
  0
  i
   
  Rate This

   

  Quantcast

  Geplaatst door Hans | 29 april 2012, 21:10

  •  

   Het bestuur van de NRG heeft het volgende persbericht uitgegeven:
   Het bestuur van NRG/republikeinen.nl heeft kennis genomen van het bezuinigingsakkoord dat in de Tweede Kamer tot stand is gekomen. Eén van de aangekondigde maatregelen is een eenmalige crisisheffing van een half miljard op veelverdieners.
   NRG/Republikeinen.nl wijst er in dit verband op dat ook Beatrix, Willem Alexander en Maxima tot de bedoelde groep veelverdieners gerekend moeten worden en doet een beroep op de Kunduz-partijen ook deze belastingvrije inkomens en onkostenvergoedingen aan de crisisheffing te onderwerpen.
   Toelichting
   Beatrix, Willem Alexander en Maxima ontvangen in 2012 een belastingvrij inkomen van resp. € 830.000, € 246.000 en € 246.000. Daarnaast krijgen zij nog een onkostenvergoeding van € 4.358.000,(Beatrix) € 1.152.000 (WA) en € 384.000 (Maxima) per jaar. Met hun vrij van successiebelasting opgebouwd vermogen en bovengemiddelde jaarlijkse inkomens zijn Willem Alexander en Maxima kennelijk in staat een riante villa te kopen in Griekenland. En dat op een moment waarop alle Nederlanders de broekriem fors moeten aanhalen door lagere uitkeringen en fiscale lastenverzwaringen. Verder kan opgemerkt worden dat de vergoedingen voor staatshoofden in andere Europese landen aanzienlijk lager liggen dan in Nederland.
   ——————————————————————————–
   Het Nieuw Republikeins Genootschap /Republikeinen.nl vindt het onverteerbaar dat in Nederland belangrijke publieke functies op basis van erfopvolging worden bezet en streeft naar een Republikeinse staatsvorm met een gekozen staatshoofd.

    
   14
    
   0
   i
    
   Rate This

    

   Quantcast

   Geplaatst door Maarje le Comte | 29 april 2012, 22:31

   •  

    Bij de vergoedingen zijn niet alle snabbels meegerekend die deze familie opstrijkt en het merendel van hun tijd aanbesteedt. Wat ontvangt prins onbenul voor zijn IOC functie en als generaal buiten dienst? En dat gaat ook voor alle bijbaantje van la pampa op.

     
    2
     
    0
    i
     
    Rate This

     

    Quantcast

    Geplaatst door Folkert Frans | 30 april 2012, 10:30

 5.  

  Vanavond 22.15 uur Brandpunt. W.A. is geschikt als koning zeggen de mensen die hem hebben voorbereid. O.a. Tjeenk Willink en enkele andere kwallen waarvan je gelijk genoeg hebt als ze hun bek opentrekken, ze vinden hem slim! Je kunt als opvoeder/opleider en kontenlikker van von Amsberg natuurlijk moeilijk zeggen dat het een idioot en een kluns is, dus veren steken dan maar. Na enkele minuten kon ik het niet meer aanzien- en horen, werd er echt beroerd van. Wat een idioten bezit dit land toch, en wat een slecht vooruitzicht heeft de rest!

   
  14
   
  0
  i
   
  Rate This

   

  Quantcast

  Geplaatst door Ger de Vries | 29 april 2012, 22:31

  •  

   Brandhout, zeiden wij vroeger.

    
   5
    
   0
   i
    
   Rate This

    

   Quantcast

   Geplaatst door ADMINISTRATOR | 29 april 2012, 22:34

  •  

   Ben blij dat ik het niet heb gezien, gisteren was er al een voorproefje van voordat het nieuws begon. Daar was ook die dwaze tante Erica Terpstra te zien, verrukt over het feit dat WA haar koning zal worden…..is zo’n leuke man.
   Toen hij 40 jaar werd was ze ook ‘helemaal door het dolle’….Ze zei toen o.m.: Wat opvalt, is dat de prins oprecht geïnteresseerd is in mensen. Al zijn het winnaars of verliezers; hij leeft met iedereen mee. Het is een eigenschap die je bij zijn grootmoeder ook terugzag. Door zijn aanstekelijk enthousiasme is hij een enorm inspirerend persoon, ook op bestuurlijk niveau.
   Verder dan sportprestaties gaat die gedachtengang niet…..ook niet bij Erica, het lelijke oranje-heidebloempje.

    
   12
    
   0
   i
    
   Rate This

    

   Quantcast

   Geplaatst door Maarje le Comte | 29 april 2012, 23:12

   •  

    Nâh, wat voel ik mij door deze Hofnar geïnspireerd……………… In het verleden haalde men de Hofnarren uit het pu-
    bliek en dan met name als er een surplus aan chromosoompjes was bij enkele van hen……………… Deze nep monarchie levert ze zelf; zeer curieus en toch zijn ze zo “gewoon gebleven”. Als werknemer in de gehandicapten zorg, wordt e,e,a, steeds duidelijker,.

     
    5
     
    0
    i
     
    Rate This

     

    Quantcast

    Geplaatst door Ytske | 30 april 2012, 02:10

  •  

   ….van prins bierbuik tot koning waterhoofd.
   Jaja; het kan verkeren.

    
   5
    
   0
   i
    
   Rate This

    

   Quantcast

   Geplaatst door Sneeuwhaas | 30 april 2012, 11:43

 6.  

  politici zijn net vlooien ,zij wippen van de een op de ander.

   
  9
   
  0
  i
   
  Rate This

   

  Quantcast

  Geplaatst door h hatzmann | 29 april 2012, 22:51

 7.  

  Net terug van een wandeling door het centrum van mijn stad. Op dit soort momenten is het zaak om over je eigen schaduw te stappen en dapper te kijken wat er zoal op straat gebeurt op de avond voor knngnndag.
  Ik zal u de details besparen maar stel voor om, zolang deze poppenkast nog draagvlak heeft, Nederland op 30 April tijdelijk om te dopen tot Lobotomiebië of Zombiestan.

   
  8
   
  1
  i
   
  Rate This

   

  Quantcast

  Geplaatst door wildebras | 29 april 2012, 23:10

 8.  

  Taal is zeer manipulatief! In plaats van verhogingen, spreekt men nu (vooral de laatste tijd) van ‘aanpassingen’! Echter, aanpassingen betekenen nimmer, nooit , VERLAGINGEN van mijn rekeningen ! Banaal, maar waar!

   
  6
   
  0
  i
   
  Rate This

   

  Quantcast

  Geplaatst door Pauletta | 30 april 2012, 01:56

 9.  

  Volgens Een Vandaag hebben jullie het helemaal bij het verkeerde eind;
  Op de dag waarop zij Koninginnedag viert in Rhenen en Veenendaal, blijkt dat de populariteit van koningin Beatrix niet kapot kan. Nederlanders geven hun vertrouwen in de Koningin een acht.
  Volgens het bericht in de Televaag overweegt een vijfde deel van de bevolking van plan iets te gaan doen om de familie een hart onder de riem te steken.
  Met ander woorden; niet zeuren, niet negatief doen maar gewoon je vlaggetje te voorschijn halen en getooid met de oranjekroon op het hoofd naar de route om als goede ONDERDANIGEN uitbundig te zwaaien.
  Ma hoed en de rest van de uitbuiters zullen hun dankbaarheid tonen door morgen met ons regeringsvliegtuig naar een vakantiebestemming te vliegen om (uiteraard op onze kosten) van alle drukte te bekomen !!

   
  5
   
  0
  i
   
  Rate This

   

  Quantcast

  Geplaatst door Eva | 30 april 2012, 07:28

  •  

   Ach wat zielig, er zijn een paar zieken.
   Van Vollenhoven niet in Rhenen
   maandag 30 april 2012 07:50
   RHENEN (ANP) – Pieter van Vollenhoven ontbreekt maandag bij het bezoek van de koninklijke familie in Rhenen, omdat hij een ontsteking aan zijn voet heeft. De echtgenoot van prinses Margriet voegt zich later op de dag in Veenendaal bij het gezelschap om het laatste stukje van de route daar wel mee te lopen.
   Prinses Anita, echtgenote van prins Pieter-Christiaan, is er helemaal niet bij vanwege een longontsteking. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst maandag laten weten.

    
   2
    
   0
   i
    
   Rate This

    

   Quantcast

   Geplaatst door Maarje le Comte | 30 april 2012, 08:56

   •  

    Johan Friso en Mabel zijn er niet bij, van Vollenhoven misschien op het laatste stukje en Anita ? heeft longontsteking. Gelukkig komt er heel veel politie, wordt het toch nog een gezellig feestje!
    RHENEN/VEENENDAAL (ANP) – Gemeenten en politie hebben uitgebreide veiligheidsmaatregelen genomen om de viering van Koninginnedag in de provincie Utrecht zonder incidenten te laten verlopen. In totaal worden 1250 agenten ingezet om koningin Beatrix en haar familie te beschermen als zij maandag Rhenen en Veenendaal bezoeken. Ongeveer 350 agenten komen van korpsen buiten Utrecht.

     
    2
     
    0
    i
     
    Rate This

     

    Quantcast

    Geplaatst door Maarje le Comte | 30 april 2012, 09:03

  •  

   Zoals altijd worden deze cijfers gemanipuleerd. Het Noord-Koreaanse bewind kan er nog iets van leren.
   http://www.nu.nl/binnenland/2799308/maxima-blijft-populairste-lid-koninklijke-familie.html
   In dit onderzoek komt het totaal zelfs op 148% uit. Vreemd genoeg laten de pers en het volk deze gemanipuleerde cijfers gelaten over zich heengaan.

    
   2
    
   0
   i
    
   Rate This

    

   Quantcast

   Geplaatst door Folkert Frans | 30 april 2012, 10:24

 10.  

  De kosten van het melagomane circus optreden van een zich hoogheid noemende nep familie zijn uiteraard weer voor kosten van de burger. Niet gekozen burgemeesters beslissen over wat er met uw belastinggeld gebeurt zonder uw uitdrukkelijke instemming. Het is te gek voor woorden dat in een tijd van “opgelegde”bezuinigingen niemand zoals in Frankrijk, België en ook Duitsland in opstand komt.
  Terwijl Frankrijk vandaag de grenzen sluit vertroetelen we in Nederland opvreters.
  Koot en de Bie waarschuwden ons al bijna een halve eeuw terug voor deze waanzin. Ja toen was het nog mogelijk één en ander aan het grote publiek duidelijk te verwoorden.
  Voor diegene die vandaag op de TV bezuinigen nog even het verhaal van Koot en de Bie over bezuinigen:

   
  4
   
  0
  i
   
  Rate This

   

  Quantcast

  Geplaatst door Tom Couzy | 30 april 2012, 09:16

 11.  

  Helemaal mee eens. Alleen we klagen wel maar komen niet in actie. Kijk naar Italie en Frankrijk, daar wordt gelijk
  gestaakt en geprotesseerd. Dat moet hier ook gebeuren. Opstaan als volk en de Republiek uitspreken.
  In actie komen.

   
  1
   
  0
  i
   
  Rate This

   

  Quantcast

  Geplaatst door Antonie Woordes | 1 mei 2012, 09:20

 

Trackbacks/Pingbacks

 1. Pingback: ONVREDE IN DE BANANEN-MONARCHIE | Anaconda15’s Blog – 1 mei 2012

Geef een reactie Reactie annuleren

Vul je reactie hier in …

 
Fill in your details below or click an icon to log in:
E-mail (verplicht) (Address never made public)

Naam (verplicht)

Site

Gravatar
anaconda15: Je reageert onder je WordPress.com account. ( Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding
Je reageert onder je Twitter account. ( Log Out / Bijwerken )

Facebook foto
Je reageert onder je Facebook account. ( Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties.

 

ARCHIEF

Maand selecteren april 2012  (35) maart 2012  (19) februari 2012  (26) januari 2012  (31) december 2011  (39) november 2011  (58) oktober 2011  (49) september 2011  (43) augustus 2011  (38) juli 2011  (32) juni 2011  (50) mei 2011  (46) april 2011  (44) maart 2011  (42) februari 2011  (38) januari 2011  (32) december 2010  (25) november 2010  (27) oktober 2010  (19) september 2010  (14) augustus 2010  (3) juli 2010  (4) juni 2010  (1) mei 2010  (1) maart 2010  (4)

E-MAIL ABONNEMENT

Je volgt deze blog. (Beheer).

TIP DE REDACTIE!

Naam(verplicht)
E-mail(verplicht)
Site
boodschap

Blog Stats

 • 1,229,839 hits

STATCOUNTER

godaddy web statistics
 
Add your thoughts here… (optional) Post to Anaconda15’s Blog

Stuur naar e-mailadres

 

loading Annuleren

Bericht niet verstuurd – check je e-mailadres!
E-mail controle mislukt, probeer opnieuw
Sorry, je blog kan geen berichten per e-mail delen.

 

Over anaconda15

1.80 meter lang blauwe ogen Nederlands Techneut en gek op wetenschap Erg handig en visionair
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s