Leger des Heils = SLAAF NATION ARMY!

250811-leger-des-heils-muse1055035_photo
NederlandsEngelsFransLeger des Heils Adult Rehabilitation Center, Detroit, Michigan Klachten & Reviews – Burgerrechten, discrimiation, fraude

Leger des Heils Adult Rehabilitation Center
Geplaatst: 2013/03/08 door Mark Schwendemann

Burgerrechten, discrimiation, fraude
Klacht Rating:

Contact informatie:
Leger des Heils

1627 West Fort
Detroit, Michigan
Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 313-965-7760
salvationarmyemich.org

Leger des Heils = SLAAF NATION ARMY!
Ik ga proberen om uw ogen te openen – de ogen van het publiek – en de geest – tot de grootste goede doel zwendel operatie op basis in het zuidoosten van Michigan. Ik hoop dat mijn onthullingen kan iemand aanmoedigen om iets aan de plundering van het publiek te stoppen onder het mom van een christelijke basis liefdadigheid te doen!
Ik spreek als een ‘begunstigde’ van het Leger des Heils Southeast Michigan Adult Rehabilitation Center. Wat ik hoop te ontmaskeren is gebaseerd op mijn observaties, ervaringen en onderzoeken van de zogenaamde “rehabilitatie”-programma en de activiteiten van “spaarzaamheid” winkels als een ‘insider’ het Leger des Heils.
Ik heb tal van meldingen van verschillende bronnen op het internet en andere bronnen gelezen, en ik meevoelen met al diegenen die negatieve meldingen / klachten over het Leger des Heils hebben ingediend in diverse fora. Maar alles wat ik kan melden is over de S.E. MI A.R.C., en haar activiteiten. Ik ben mezelf, een slachtoffer van de deze organisatie afschuwelijke gedrag. Ik ben bereid om mijn best te doen om ervoor te zorgen dat deze informatie zal ook gedurende een groot aantal publieke fora, waaronder worden verspreid: het internet, zoals veel gouvernementele, burgerrechten en persbureaus als het duurt om een ​​volledig onderzoek van het gehele Leger des Heils organisatie dwingen en te vragen passende maatregelen worden genomen om de misstanden deze zogenaamde christelijke, non-profit liefdadigheidsinstelling heeft tegen die echt hulp zoeken … en aan het grote publiek gepleegd corrigeren.
Wat ik heb geleerd in mijn tijd daar is dat het misbruik van vertrouwen van het publiek en de mishandeling van allen die het herstel van hun verslaving te zoeken wordt geëxploiteerd door het Leger des Heils lokaal en nationaal, zo niet mondiaal.
Het Leger des Heils heeft twee ‘revalidatie’ (Adult Rehabilitation Center) centra op dit gebied – de Detroit centrum is alle mannelijke en het Romulus centrum is alle vrouwelijke. De organisatie werkt ook vierendertig winkels en een aantal opslag centra in het gebied.
Ik ben een ‘begunstigde’ op de Detroit centrum.
Tijdens het intake-proces in het midden, wordt de vraag gesteld of een potentiële begunstigde heeft een ‘brug’ (voedsel stempel) debit-EBT card. Als dat zo is, moet de kaart worden afgestaan. Zo niet, de inname regisseur maakt afspraken op een (het is gegarandeerd dat het voedsel stempel pinpas zal worden goedgekeurd wegens samenspanning met de Family Independence Agency & Health and Human Services afdelingen van de Leger des Heils) te verkrijgen. Er wordt uitgelegd dat is hoe uw verblijf in het centrum zal worden betaald, en, heel goed kan eten stempel FRAUDE zijn. Omdat de kaarthouder niet langer enige controle hoe de pinpas kan worden gebruikt … maar werd gedwongen tot het opgeven van die controle aan het Leger des Heils.
Een begunstigde kan het best omschreven worden als iemand die probeert te herstellen van een verslaving, dakloosheid, werkloosheid, alcoholisme of andere vervreemding van familie en de maatschappij. Sommige begunstigden zijn ‘walk-in’ (zij die het herstel onder hun eigen wil te zoeken), en sommige zijn rechter-besteld, die in het programma worden gedwongen door het Department of Corrections als alternatief voor de proef en / of een voorwaardelijke invrijheidsstelling prerogatieven. Non-de-minder, ze zijn mensen die mogelijk op zoek naar een manier om zichzelf en hun leven te verbeteren.
Je wordt dan verteld dat het programma is niet een rehab programma, maar een werk therapie programma! En wordt uitgelegd, dat is een ander deel van de weg dat uw verblijf in het centrum wordt betaald. De S.E. MI A.R.C. administratie heeft het lef om te roepen het werk therapie, maar het is eigenlijk slavenarbeid. De begunstigden zijn DOET DE MEEST WERK! Begunstigden zijn de ruggengraat van deze organisatie, hoewel veel van het grote publiek werd verleid tot geloven dat ze vrijwilligers. Elk gebied, of afdeling een begunstigde wordt toegekend aan is opgenomen in de operationele begroting van deze afdeling en een salaris waarde wordt gehecht. De begunstigde geen salaris krijgen, het Leger des Heils krijgt om een ​​salaris te rapporteren, en het Leger des Heils krijgt om ‘koken de boeken’ op de operationele kosten in zijn jaarverslag. Het is gewoon een andere manier de ARC kan andere inkomsten verdienende aftrek die is opgenomen in de operationele kosten te krijgen.
Ik geloof dat een kijkje op de organisatie ‘boeken’ moet worden genomen door een legitiem overheidstoezicht agentschap op een voortdurende basis om de legitimiteit van de verslagen van deze organisatie te waarborgen. Ik geloof niet dat het Leger des Heils zou een dergelijke toetsing overleven
Als een persoon hof-opdracht gegeven voor deelname aan het ARC-programma, het Leger des Heils ontvangt de betaling van het Department of Corrections. Op die manier, het Leger des Heils profiteert drie manieren over gerechtelijke begunstigden! De organisatie krijgt de Bridge-EBT-kaart, krijgt gratis arbeid en ontvangt een vergoeding uit het gerechtelijk systeem / Department of Corrections. Deze begunstigden kunnen een strafvermindering / parole / proeftijd krijgen door het invullen van een zes maanden durende programma. Het klinkt als een goede deal, behalve hof-opdracht begunstigden zijn zelden in staat om de zes maanden durende programma te voltooien, omdat het Leger des Heils tirannen lijken altijd een reden om deze mensen te ontladen zodat de enige keuze die ze hebben zou zijn om terug te gaan naar de gevangenis vinden , of start de zes maanden durende programma over. Het Leger des Heils kan deze langs mensen rijgen tot enkele jaren gratis arbeid.
Begunstigden die een pensioen, sociale uitkeringen, of een ander type aanvullend inkomen te ontvangen moet dan ondertekenen 75% van die maandelijkse betalingen aan het Leger des Heils aan de kosten van de daar wonende te dekken. Deze praktijk kost deze begunstigden van $ 800 tot $ 1200 dollar per maand, en ze hebben nog steeds te werken voor gratis.
Degenen die het programma en de poging om een ​​medewerker te worden te voltooien moet gaan door een extra drie maanden residentie, als een proeftijd en betalen $ 800 per maand huur. Ze krijgen betaald minimumloon en bevinden zich in een “catch 22” situatie, omdat hun loon zo laag is en de huur zo hoog is, hebben ze geen manier om eruit te komen van het moeras het Leger des Heils heeft hen inch
Moeten ze maken het voorbij de proeftijd, worden ze ofwel resident-werknemers, of ze kunnen een reguliere werknemer te worden en verhuizen naar een eigen woning. Ook met huur zo hoog en betaal zo laag is, is het zeer moeilijk buiten de inrichting te leven. Een deel van de medewerkers van de mannelijke faciliteit hebben verbroederd met medewerkers van de vrouwelijke mogelijkheid om ‘shack up’ om voor beide te bespaarde kosten op hun woonsituatie. Verbroedering is strikt verboden door de regels van het Leger des Heils, maar als gevolg van vriendjespolitiek deze beoefend wordt toegestaan.
De verschillende tarieven voor en de behandeling van de verschillende typen bewoners zijn grondig discriminerend. Dat is een andere schending van de burgerrechten.
En in alle gevallen moet iedereen blijven “klassen” bij te wonen en wonen allemaal kapel gerelateerde evenementen!
Wonende in het Leger des Heils is niet gratis! The Salvation leidt het publiek om te geloven alle diensten worden aangeboden aan mensen in nood voor gratis! (Deze organisatie stelt deze op zijn website)
. Het grootste deel van het werk wordt gedaan op tal van gebieden door de begunstigden met weinig of geen erkenning en geen echte compensatie bij allen. En, zijn de begunstigden behandeld alsof ze zijn sub-menselijk op de vacaturesites.
Wij (begunstigden die hopen op herstel van onze tekortkomingen) verwacht te worden behandeld als mensen, niet wordt gebruikt om een ​​winst van een corrupte organisatie oogsten, niet uitgebuit, niet geschonden, genegeerd, gediscrimineerd, gepest, flagrant gestraft, ontkende onze vrijheid van meningsuiting, ontkende onze vrijheid van privacy, behandeld als criminelen, geacht geen enkele geloofwaardigheid en onderworpen aan psychologische mishandeling – hersenspoeling … of … het allerbelangrijkste, gedwongen in contractarbeiders dienstbaarheid! Slavernij!
Het is echt mensenhandel beoefend door een organisatie die beweert te zijn tegen.
Mensenhandel (ook wel aangeduid als mensenhandel of TIP) is een overkoepelende term die wordt gebruikt om het proces waarbij miljoenen mensen elk jaar, verslaafd geraakt beschrijven. Een algemeen aanvaarde definitie van TIP is gemaakt door de Verenigde Naties (VN). De VN-definitie is als volgt:
“(A)” mensenhandel “wordt verstaan ​​het werven, vervoeren, overbrengen, huisvesten of opnemen van personen, door middel van de dreiging met of gebruik van geweld of andere vormen van dwang, ontvoering, fraude, misleiding, van de misbruik van macht of van een kwetsbare positie of het geven of ontvangen van betalingen of voordelen om de instemming van een persoon die controle heeft over een andere persoon, met het oog op uitbuiting te bereiken. Uitbuiting omvat ten minste de exploitatie of de prostitutie van anderen of andere vormen van uitbuiting, gedwongen arbeid of diensten, slavernij of praktijken die vergelijkbaar zijn met slavernij, onderworpenheid of de verwijdering van organen;
(B) De instemming van een slachtoffer van mensenhandel aan de beoogde uitbuiting, bedoeld in sub-paragraaf (a) van dit artikel, is irrelevant indien een van de middelen vermeld in sub-paragraaf (a) zijn gebruikt;
(C) het werven, vervoeren, overbrengen, huisvesten of opnemen van personen met het oog op uitbuiting wordt als “mensenhandel”, zelfs als dit niet gepaard gaat met een van de middelen vermeld in sub-paragraaf (a) van deze artikel;
(D) “kind”: een persoon minder dan achttien jaar ”
De VN-definitie van mensenhandel kan worden onderverdeeld in drie delen: acts, het gebruikt om die handelingen te plegen middelen en doelen waarvoor die feiten zijn gepleegd. Ten minste een element van elk van de drie delen van de handel omschrijving, die een TIP zaak maken.
Elk jaar worden miljoenen mensen worden onderworpen aan de handel proces en bevinden zich in de instellingen, zoals steenovens, sweatshops, kip boerderijen, cacao-plantages, mijnen, visserij, steengroeven, of voor de verplichte deelname aan openbare werken of militaire dienst, Salvation uitgebuit leger operaties, evenals een verscheidenheid van andere instellingen. Talloze anderen, voornamelijk vrouwen en vrouwelijke kinderen, maar ook jongens, worden ieder jaar in de commerciële seksindustrie, waar ze worden gebruikt in vormen van commerciële seksuele uitbuiting, zoals prostitutie, pornografie, en naakt dansen. Sommige worden verkocht als ‘bruiden. ”
Slavernij is Mensenhandel wordt vaak aangeduid als moderne slavernij. een treffende analogie die schokken en uitdagingen ons. Amerikanen in het bijzonder worden bewogen door deze vergelijking. Voor ons, de slavernij is een smerige, onuitwisbare smet op ons nationale erfgoed, maar toch is het een kwaad meeste geloven we overwonnen en verbannen naar de geschiedenisboeken. Echter, media-accounts, op-de-grond intelligentie van niet-gouvernementele organisaties, en rapporten van instanties zoals de US Department of State en het VN-Bureau voor Drugs en Criminaliteit maak een ander beeld. Ze onthullen de onontkoombare waarheid dat de handel is een van de belangrijkste middelen waarmee de slavernij overleeft.
De definitie van mensenhandel wordt voldaan door de acties van het Leger des Heils: a) dwingt de begunstigden aan het werk in het Leger des Heils voorzieningen in het kader van “werk therapie”, b) het bedreigen begunstigden met een straf tot de kwijting van de ARC als ze niet voldoen, c) het doel is om het proces dat winst voor het Leger des Heils produceert behouden. Met andere woorden, zijn de begunstigden bewaard in een staat van contractarbeiders dienstbaarheid.
(De bovengenoemde verklaringen zijn vergelijkbaar met die op de eigen website het Leger des Heils in de sectie op hun ‘strijd’ tegen de mensenhandel!)
De begunstigden en ingezeten werknemers zijn de prostituees van het Leger des Heils, worden gepimpt uit naar de organisatie verschillende winstoogmerk zorgen voor het enige doel van het genereren van inkomsten voor het Leger des Heils, de meest winstgevende, non-profit organisatie in de wereld!
De hele operatie hier stinkt van een religie gebaseerde cult! Het schendt elke constitutionele, arbeid, veiligheid en milieu wet is er! (Ik zal aanpakken van deze afzonderlijke gebieden in dit rapport.)
De enige god aanbeden door het Leger des Heils is geld. Het programma wordt uitgevoerd door meedogenloze mini-dictators die hun posities hebben genomen tot het uiterste en zal toegeven aan niemand en denken dat ze niet hoeven te beantwoorden aan iedereen. Hun illegale praktijken moeten niet langer worden genegeerd.
Ze zijn een schande voor het idee van een Leger des Heils en religieuze overtuigingen van alle geloven.
Het Leger des Heils kan lijken een uitstekende en betrouwbare service te bieden in het helpen in eigen land en in het buitenland, maar alleen wanneer een fotomoment zich voordoet, toen televisie nieuws en de krant camera’s aanwezig zijn, of wanneer de organisatie stadia een zelf-bevordering evenement.
Het programma is hier een totale fraude en een regelrechte mislukking als het gaat om het helpen van mensen met dakloosheid en verslavingsproblematiek. Het is wat het is, “A FRONT” voor een money-making machine menselijk leed exploiteren. De enige daklozen, hulpeloos, verslaafde, alcoholisch personen het “HELPT” zijn degenen die het in staat is om addertje onder het gras in de zogenaamde rehab programma.
Deze organisatie helpt niet voor het grote publiek, of iemand ‘op straat’, probeert alleen maar te strikken mensen in een programma dat is ontworpen om alleen het genereren van winst! Deze organisatie levert geen echte diensten voor het publiek, geen veilige huizen voor mishandelde vrouwen, geen tijdelijke onderkomens voor ‘straat mensen’, geen alternatieven voor kinderen die kunnen vinden zichzelf gescheiden van hun ouders, (en, voor zover ik heb gezien) geen foodservice vrachtwagens voor mensen op straat. De enige ‘food trucks’ ik heb gezien zijn degenen die dienst het Leger des Heils catering zorgen. Deze organisatie is actief op zoek gaan en helpen iedereen die niet zal resulteren in een winst. De begunstigden zijn uitsluitend geschonken voedsel (veel van het goed afgelopen vervaldata), terwijl de catering services bieden eersteklas, kocht voedsel speciaal voor de catering.
Hun onderdrukkende aanpak heeft een vijandig, stressvolle, mentaal ongezonde omgeving voor de begunstigden en werknemers. Bijvoorbeeld: Werknemers en uitkeringsgerechtigden (na 13 weken in het programma) worden gemandateerd om AA / NA-bijeenkomsten, die ongrondwettelijke en illegale vanwege het religieuze karakter van deze bijeenkomsten kunnen bijwonen.
Ook is het verplicht dat iedereen moet bijwonen kapel diensten elke zondag … zowel mannen als vrouwen … in de kerk / kapel op de Detroit-Fort straat voorziening (tenzij ze aan het werk zijn therapie). Ook op woensdagavond, de begunstigden moeten een kapel / bijbelstudie dienst bij te wonen. We worden gedwongen, tegen onze wil, naar de kerk diensten die de meeste niet anders wonen zou bijwonen. Dat is een duidelijke schending van onze Constitutionele rechten!
U hoeft niet een kerk aan uw hogere macht vereren nodig. Ik aanbid mijn hogere macht elke dag. Ik geloof … als ik kijk rond in dit prachtige universum ben ik onderdeel van, en denk dat dit alles niet hier bij toeval. Maar waarom is het Leger des Heils toegestaan ​​om me te vertellen wie mijn GOD zou moeten zijn?
De begunstigden zijn verplicht om verschillende ‘klassen’ de hele week bij te wonen, zoals: Living Sober, terugvalpreventie, Anger Management, huiselijk geweld, Bijbelstudies en diverse anderen. Deze ‘lessen’ zijn dun-versluierde hersenspoeling sessies. Ze worden geleid door facilitators, geen leraren, omdat ze niet zijn gecertificeerd als leraren in de staat Michigan. Een of andere manier, ongeacht de veronderstelde focus van de klas, de begeleiders meedogenloos direct alle gedachten terug naar religieuze standpunt van de Leger des Heils.
Een aantal van de begeleiders ook dienst doen als ‘counselors’. De begunstigden moeten counseling sessies plannen rond hun werk en klasse tijden. De nadruk van de sessies is ook vooral religieus van aard. De begunstigden moeten ‘dagboeken’ te voltooien – religieus van aard – te worden toegestaan ​​afronding van het programma.
De gevangenen lopen het asiel in Detroit. Iedereen in controle van alles is iemand die is door het programma (soms meerdere keren), een herstellende drugsverslaafde, een herstellende alcoholist, een veroordeelde misdadiger, een kinderverkrachter, of een andere vorm van verwerpelijk … en het lijkt erop dat ze de regels maken als ze gaan mee. Velen zijn de grootste dieven en leugenaars in de plaats! Ze lopen de plaats als een gevangenis slavenarbeid kamp. Zij confisqueren items begunstigden ‘, naar believen, en houden de items voor eigen gebruik. Ze laten diefstallen uit de magazijnen, alleen te doen “dorm invallen”, zodat ze kunnen de goederen voor eigen gebruik in beslag te nemen! Zij zijn ook de eerste die zo snel de moeite waard zendingen komen naar de Detroit, Pontiac en Romulus magazijnen te stelen. (Kijk maar naar hun schoenen, kleren die ze dragen, elektronische apparaten die ze hebben en verschillende en diverse objecten … alles is ‘toegeëigend’!) Maar toch, ze handelen alsof ze boven de wetten van de samenleving, omdat ze hun eigen soort running van de samenleving! Ze denken dat ze niet hoeven te leven volgens de wetten van de rest van de samenleving moet. Ik zal namen te noemen in dit verslag.
Op de spaarzaamheid slaat de managers, assistent managers en betaalde werknemers zijn degenen die ‘eerste pick’ van alle waardevolle goederen die wordt ontvangen van donoren, en ze nemen ongegeneerde profiteren van hun posities. Elke winkel heeft zijn eigen ‘productielijn’ om koopwaar bij de donatie gebied te ontvangen, een aantal sorteerders, mensen die prijs en label goederen en de mensen die plaatst de goederen in de winkel showroom. Als kleding wordt gesorteerd en in de showroom, is het nooit gewassen. Dus, als je artikelen van kleding te kopen tegen een Leger des Heils kringloopwinkel u krijgt kleding die sommige betaalde werknemer heeft bepaald te zijn schoon genoeg om te verkopen. In sommige gevallen kan deze praktijk een gezondheidsprobleem.
De prijzen in de winkels is gebaseerd op het Leger des Heils waarde grafiek en de prijzen nog steeds uiteindelijk op een in de buurt van de prijzen die u zou vinden op een andere winkels, zoals: Wal-Mart, Target, Macy’s en vele anderen die gloednieuwe items te verkopen.
De arbeidsomstandigheden in de achterkant van de winkels worden gerund als sweatshops. De productiequota zijn ingesteld op ongelooflijke eisen. Als de quota worden voldaan … ze worden opgevoed. Vele malen begunstigden zijn bezig met de lijnen en worden bedreigd met mogelijk ontslag als ze niet naar verwachting presteert, of aan de eisen van de betaalde (civiele) management types. De mensen die onder druk (betaalde kaderleden) uit hun hogere ups, voor getallen quotum, geven hun frustratie over de mensen die de lijn. En, nogmaals, de begunstigden zijn degenen die de dupe worden van eventuele vergelding dragen. Ze altijd geconfronteerd worden gestraft, tot ontslag, vanwege blunder enkele werknemer. Hoe in de wereld heeft het voordeel van een begunstigde, kan die zijn echt proberen om hun leven weer in elkaar gezet, om voortdurend de mogelijkheid zich weer op de straat … en in de meeste gevallen, daadwerkelijk weer op de straat staan, vanwege fouten sommige marginaal inzetbaar persoon of incompetentie?
En, dit is een christelijke organisatie? Dit is duidelijk een geld maken organisatie. Productieaantallen, en winsten worden gemaakt, zijn duidelijk gezet voordat het herstel enige begunstigde. Geld voor het helpen van je medemens is hier de boodschap. En door te beweren dat een ‘goed doel’ worden alle financials openbare verslag zou moeten zijn.
Veel van de winkels zijn ook mini-warehouse faciliteiten … die het Leger des Heils biedt met nog meer kubieke meter aan opslagruimte voor goederen die wordt geschonken BELASTINGVRIJ uit het nietsvermoedende publiek, uitgezocht, geplukt door en vervolgens weer verkocht aan het publiek (als het wordt niet eerst gestolen, of naar de afvalpers!).
De drie belangrijkste warehouse faciliteiten (en vele andere ‘verborgen’ warehouse faciliteiten op dit gebied) biedt het Leger des Heils ongeveer meer dan 500 duizend vierkante meter aan opslagruimte voor goederen geschonken door het nietsvermoedende publiek. In de meer dan 500 duizend vierkante meter aan opslag in het magazijn, moet in gedachten worden gehouden dat de opslag bakken gebruikt (4’x4’x4’sized-en soms grotere kartonnen dozen gewoonlijk ‘gaylords’ genoemd) worden gestapeld, de meeste tijden, drie eenheden hoog (tot ca. 16 ‘), biedt het Leger des Heils de opslag van meer dan een miljard dollar aan gratis merchandise overschot op 8 miljoen kubieke meter van de ruimte! Dit is geen slechte, of lijden liefdadigheid bediening! Ze zetten meer, prima, merchandise in hun Walsen, zoals prullenbak, dan ze ooit aan het publiek voor te koop. Blijkbaar deze organisatie krijgt meer betaald voor storten prullenbak dan het zou verdienen door de verkoop naar de bewoners over beperkte middelen. Dit is voor het zuidoostelijke Michigan operaties alleen!
Een enorme hoeveelheid gedoneerde goederen bereikt nooit de winkels, maar wordt verzonden als trash naar de trilplaten bij verschillende van de magazijnen en winkels.
MORE TO COME!
(Aanvullende opmerkingen en punten die zullen worden toegelicht)
Ingezeten werknemer huurverhoging en beleid – misleidende praktijken in de richting van het publiek en de begunstigden-De PROGRAMMERING hersenspoeling die stinkt van een CULT – schendingen van Arbeid wetten, Veiligheid wetten en milieu wetten, niet om de ongrondwettigheid van veel van hun praktijken te noemen – werkomstandigheden – diefstal – fraude – klachten van werknemers – ongebreideld racisme-seksuele intimidatie – misbruik van behandeling fondsen-werknemer – bedriegen het publiek – klachten uit de hele wereld – het vervalsen van rapporten – het presenteren van een vals imago-mogelijke gevallen van verduistering – de perks en behandeling van Officers dwang – opzet voor de instelling van een class action-rechtszaak – de intentie om contact geschikte overheidsinstellingen – vraagt ​​om de betrokkenheid van de ACLU en andere burgerrechten activisten – een uitsplitsing van de winst – en de homofobe houding van deze organisatie heeft en de acties die in Wat te lobbyen tegen GLBT groepen en aanverwante inspanningen om de rechten van mensen te omzeilen … ook al in de Detroit area operaties zijn er een aantal homo’s in leidinggevende of administratieve functies
Niet doneren aan deze oplichters!
Leger des Heils grootste goede doel
WO 07 dec 2011 | 08.58
Met bijna 300 miljoen euro aan inkomsten was het Leger des Heils in 2010 het grootste goede doel van Nederland. Cordaid staat op de tweede plaats met 180 miljoen euro, daarna volgt Oxfam Novib met 178 miljoen, blijkt dinsdag uit cijfers van het Centraal Bureau Fondsenwerving.

Het Leger des Heils ontving van alle goede doelen de meeste subsidie van de overheid, bijna 260 miljoen euro. Ook hier komen Cordaid (bijna 105 miljoen) en Oxfam Novib (100 miljoen) op de tweede en derde plaats. “Deze organisaties zijn een soort verlengstuk van de overheid. Wat deze organisaties al goed doen, hoeft de overheid niet zelf te doen. Daarom krijgen zij relatief veel subsidie”, stelt René Bekkers, onderzoeker van ‘Geven in Nederland’ aan de Vrije Universiteit.

KWF Kankerbestrijding wist de meeste eigen baten binnen te halen, ruim 100 miljoen euro, met onder meer collectes. Daarna volgen Unicef met ruim 50 miljoen en Artsen Zonder Grenzen met ruim 45 miljoen.

Bron: ANP
Vrijspreker
dinsdag, 28 juli 2009 Doorsturen Printen

Leger des Heils leeft niet van giften
Okay okay, het is niet van de meest betrouwbare site gekopieerd (Sp!tsnieuws.nl), maar toch de moeite van het vermelden waard. Het Leger des Heils wordt namelijk voor meer dan 90% gefinancierd door de overheid, dus van uw en mijn belastinggeld.Het korte stukje, zoals het op Sp!tsnieuws te vinden is:
Het Leger des Heils wordt vrijwel geheel gefinancierd door de overheid. In de afgelopen 6 jaar liep het bedrag aan overheidssubsidie op van 112 miljoen euro in 2003 naar ruim 220 miljoen euro in 2008. Daarentegen liepen de opbrengsten uit fondsenwerving terug. Dat bedrag schommelt al jaren rond de 20 miljoen, schrijft het Financiële Dagblad. De meeste overheidssubsidie gaat naar opvang van dak- en thuislozen.

Dus: in de tijd dat het christelijke CDA aan het bewind is, is in 5 jaar de hulp voor dak- en thuislozen verdubbeld.
En nog wel betaald met uw en mijn centen.
En ik (naïeveling) maar denken dat dit legertje een private instelling was, geïnitieerd en gefinancierd door de kerken. Want die christenen zijn zo begaan met de armen, in schijnbare tegenstelling tot de libertariërs.
En dan 10% fondsenwerving en 90% subsidies???
En geld over om te beleggen?

En dat noemt “men” een goed doel.

Over anaconda15

1.80 meter lang blauwe ogen Nederlands Techneut en gek op wetenschap Erg handig en visionair
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s