Mijn verblijf als dakloze man in de blauwvingerstad Zwolle

Ik kwam eind april 2002 als dakloos persoon aan in Zwolle bij de WRZV sporthallen en de Hr. Joop van Ommen dankzij de hulp van een VVD tweede kamerlid.Ik maakte kennis met de Hr. Joop van Ommen directeur van de WRZV sporthallen die achter deze hallen een illegale opvang voor dakloze zwervers beheerden.
Ik heb daar een jaar verbleven na het aanhoren van de loze beloftes van deze van Ommen dat hij voor een woning zou zorgen etc.maar waar ik erachter kwam dat zijn zogenaamde bevlogenheid met kansarmen en zijn tirades tegen het politieke beleid gewoon gebakken lucht was.
Ik vroeg toen zelf een woning aan via RIBW Zwolle en kon deze alleen verkrijgen als ik gedwongen woonbegeleiding en schuldhulpverlening accepteerden,zodoende werd ik onder druk gezet om dit te ondergaan anders had ik nog bij de WRZV hallen gezeten en de misstanden aldaar moeten ondergaan waarvan ik augustus 2003 een SP gemeenteraadslid over inlichten.
Ik ben uiteindelijk juli 2003 gaan wonen op de Walstr. 9a en ben daar op 10 september 2008 op een duistere en criminele manier uitgewerkt door RIBW Zwolle en woningstichting Openbaar Belang die valse informatie verstrekten aan de kantonrechter toen ik ter zitting moest verschijnen wegens ontruiming,omdat ik al jaren de politiek in Den Haag aanschrijf over de opvanginstellingen zonder zorg en hulpverlening en de fraudes met AWBZ gelden.
En nu verblijf ik vanaf 16 september 2008 in de nachtopvang Nel Banninkhuis en kom tot de ontdekking dat ondanks aanschrijven van instanties etc. er in Zwolle bar weinig is veranderd aan de belabberde situatie waar in daklozen moeten verblijven.
Tot op de dag van vandaag blijkt zelfs nu bij de Herberg in de Nijverheitstraat de dak en thuislozen geen zorg en hulpverlening te worden geboden,loopt er net als bij de illegale opvang achter de WRZV sporthallen onbekwaam personeel rond en word er geen toezicht op gehouden door de gemeente Zwolle wat ook geld voor dezelfde situaties bij de opvanginstellingen van het leger des heils Zwolle.
En bij de Herberg in de Nijverheidstraat is de Hr. Joop van Ommen nog steeds de beheerder/supervisor zoals was afgesproken in 2002 tussen hem en RIBW Zwolle en de woningcorporaties,directeur Eelke Blokker loopt er maar voor spek en bonen bij en is gewoon een onbekwame loopjongen van van Ommen die hem in zijn ziekelijke gedachtengang heeft opgeleid dat daklozen handelswaar is waar gemakkelijk geld(subsidies) mee te verdienen is.Daklozen in zwolle worden gewoon langdurig gegijzeld binnen de opvanginstellingen als je artikel 273f van het wetboek van strafrecht bekijkt en lopen daarbij het hospitalisatiesyndroom op en worden gek van de uitzichtloze situaties.
En de Hr. E. Dannenberg CDA wethouder zorg en welzijn en WMO geeft niet thuis als er klachten binnen komen over de opvang voor daklozen.
De daklozen moeten het maar doen met de afvalrestjes van de maatschappij en hebben geen keuzevrijheid in het kiezen van de juiste zorginstellingen en daarbij komt de vraag waar de AWBZ gelden dan aan besteed worden.
Wel die vraag is niet zo moeilijk te beantwoorden want die gaan op in het in stand houden van de RIBW”s,werkgelegenheid en organisaties,CAD en het leger des heils Zwolle en komen dus niet rechtstreeks terecht bij de doelgroepen.
De Hr. E. Dannenberg wethouder zorg en welzijn is daarom ook lid van de adviesraad van het regionale Achmea zorgkantoor die de AWBZ gelden verdeelt en loopt dus rond met een dubbele pet en heeft als wethouder dus belangenverstrengelingen te onderhouden.
Hij onderhoud ook geregeld contact met de zogenaamde “hulpverlener”zonder kennis van zaken en opleidingen de Hr. Joop van Ommen.
En de daklozen worden alleen maar financieel uitgekleed middels hun uitkeringen en de hoge eigen maandelijkse bijdrages voor”woonbegeleiding” zonder hulpverlening op maat en begeleiding.
Zie ook mijn reacties op nieuwsportal Zwolle wat betreft de opvang voor dak en thuislozen en waar ik het ware verhaal uitleg hoe er met kansarmen word om gegaan.
Nieuwsportal zwolle:
Extra opvang daklozen
Tekort opvang daklozen
Beheersplan de Herberg
Politiekorpsen dumpen daklozen
Hostel hoteldebotel
Solidara bevrijdingsfestival
RIBW waarderingsonderzoek
Een ervaring rijker
Dannenberg voorzitter GGD
Joop van Ommen niet meer nodig
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Grote zorgen om opvang daklozen+raadsvragen SP Zwolle over daklozen WRZV hallen
Praktijken van het leger des heils
Een bouwkeet met lauwe koffie Trouw LVT
Weblog de Vrijspreker.nl daklozen een andere wereld
Weblog sociale zekerheid:daklozen verplicht papier prikken
Weblog Krista van Velzen:Iedereen onderdak
Weblog Dagboek van een raadslid 2
Veel leesplezier en met de hoop dan u wat wijzer bent geworden

Over anaconda15

1.80 meter lang blauwe ogen Nederlands Techneut en gek op wetenschap Erg handig en visionair
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s